Concurs de eleganță și creativitate la Grădinița P.P. "Amicii" Constanța! Preșcolarii, invitați să-și exprime individualitatea prin intermediul modei (GALERIE FOTO)

Sursa Galeriei Foto: facebook/Grădinița PP AMiciiO nouă tradiție a eleganței și creativității a fost inaugurată de Grădinița P.P. "Amicii" cu prima ediție a concursului de modă pentru copii "Bravo, ai stil!", programată să aibă loc în zilele de 6 și 7 martie.

Potrivit reprezentanților Grădiniței PP Amicii, evenimentul marchează un moment important în evoluția grădiniței, reprezentând o ocazie unică de a evidenția talentele și abilitățile copiilor preșcolari.

„Concursul "Bravo, ai stil!" invită micuții fashioniști să-și exploreze imaginația și să-și exprime individualitatea prin intermediul modei. Sub privirea atentă a unui juriu înzestrat cu ochi avizați și pasiune pentru creativitate, format din reprezentanți ai părinților și profesioniști din domeniul educației și al artei: doamna Director, Profesor Tania-Ileana Dumitrescu, Directorul de Creație, fondator al trupei de teatru „Happy’, Daniela Vicolov împreună cu cofondator „Happy” Florentina Nan, concurenții vor fi încurajați să exploreze diverse stiluri: elegant, boho-chic, streetwear, clasic, romantic și sport.
Grădinița „Amicii” pune în valoare creativitatea și spiritul competitiv al copiilor săi, oferindu-le o platformă sigură și stimulantă pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și evidenția personalitatea. Concursul "Bravo, ai stil!" este o celebrare a expresiei individuale și a frumuseții naturale, oferind copiilor oportunitatea de a străluci în lumina reflectoarelor.
Evenimentul marchează începutul unei noi tradiții pentru Grădinița P.P. "Amicii", angajată în promovarea creativității și a încrederii în sine în rândul micilor săi artiști și subliniază angajamentul pentru dezvoltarea armonioasă și încurajarea talentului la vârste fragede.
Aceasta este prima editie a unui Proiect - Concurs, care va deveni emblematic pentru stilul elegant, valoros si de calitate pe care Gradinita "AMICII" il ofera in educatie!“ - se arată într-un comunicat semnat de directorul Grădiniței PP Amicii Constanța, Prof. TANIA ILEANA DUMITRESCU. 

Citește și: 

Grădinița cu program prelungit “Amicii” din Constanța a fost modernizată (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se suplimentează banii pentru învățământul constănțean! Mai multe grădinițe vor fi reabilitate

27 May 2023 1089

Editorial! Epopeea reabilitării unei grădinițe din Constanța! De la speranțe la nervi întinși la maximum

04 Feb 2023 1685

Editorial! Prima vacanță din anul școlar 2022-2023, pentru prima dată pentru toți elevii

24 Oct 2022 1512

Cearta pe fondurile europene Procesul Primăriei Constanța care ajunge la Curtea Constituțională, dar și la Înalta Curte de Casație și Justiție. Nimeni nu vrea să-l judece!

19 Aug 2021 2027

Cazul reabilitării Grădiniței Amicii, pe masa judecătorilor Tribunalului Constanța

06 Jul 2021 2112

Primăria Constanța, la judecată cu Ministerul Dezvoltării pentru o grădiniță din oraș. A fost sesizată Curtea Constituțională!

08 Jun 2021 2154

A fost atribuit contractul. Cine va reabilita grădinița cu program prelungit AMICII din municipiul Constanța?

07 Apr 2021 3768

Au început licitațiile pentru modernizare și dotare a Grădiniței cu program prelungit ''AMICII'' din Constanța, un proiect pe fonduri europene

31 Aug 2020 2068

Un nou contract pentru Holiday D'sign Consult SRL. Grădinița cu program prelungit „Amicii” va fi modernizată

24 Jan 2020 2107

Ziua Porţilor Deschise la Grădiniţa „Amicii”

16 May 2019 1990

Scandal la Grădiniţa „Amicii“ din Constanţa. Părinţii acuză, directoarea se apără - „Nu se va strânge niciun ban!“

03 Oct 2018 15198

Municipalitatea anunță licitație Două grădinițe din Constanța vor intra în reabilitare (documente)

01 Oct 2018 4122

Grădinița cu Program Prelungit Amicii Constanța scoate la concurs un post vacant. Ce condiții trebuie îndeplinite

10 Sep 2018 2992

UPDATE. Părinţii acuză inspectorul şcolar general al ISJ Constanţa „Şi-a pus verişoara director la Liceul din Ovidiu“. Iată ce spune Gabriela Bucovală

14 Sep 2016 9265

Mărţişoare şi poezii Copiii din 11 grădiniţe constănţene au felicitat bunicuţele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice (galerie foto)

03 Mar 2016 4292