Ultima arestare in cazul scandalului de la Medgidia

# Judecatorii de la Medgidia au emis mandat pe o perioada de 30 de zile pentru Constantin Padurean * Decizia poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Constanta

Politistii din Medgidia au reusit sa il retina si pe ultimul membru al grupului de scandalagii care au provocat o altercatie la inceputul acestei luni in Medgidia. Constantin Padurean, de 40 de ani, din Medgidia, a fost prezentat Judecatoriei Medgidia, care a emis mandat de arestare preventiva pe 30 de zile pe numele acestuia. Constantin Padurean este ultima persoana care trebuia prinsa din grupul celor opt indivizi, care au participat la scandal si a fost depus in arestul Politiei Medgidia. Imediat dupa atenuarea conflictului, oamenii legii au reusit sa-i prinda pe doi dintre agresori. Acestia sunt Marian Nicolae, de 19 ani, si minorul Serban, de 17 ani, care au fost retinuti pe baza de ordonanta si sunt cercetati in continuare. Dupa capturarea acestora, politistii au pornit in cautarea celorlalti agresori, iar in ziua de 13 aprilie, au mai retinut inca trei persoane implicate in scandal, care au fost prezentate Judecatoriei Medgidia, cu propunerea de arestare preventiva. Este vorba de Ilie Arghir, de 37 de ani, Marius Cicoiu, de 24 de ani, ambii cu antecedente penale, si Florin Raducu, de 22 de ani, fara antecedente penale. A patra persoana depistata de oamenii legii in ziua de 13 aprilie este Cristian Sibisanu, de 24 de ani, insa fata de acesta a fost dispusa obligativitatea de a nu parasi Medgidia. Politistii spun ca singurul agresor care s-a sustras urmaririi penale si care, in momentul altercatiei a folosit un pistol cu gaze, este Titi Nicolae, de altfel, arestat si el la sfarsitul saptamanii trecute.Conflictul a fost declansat in dimineata zilei de 9 aprilie, cand politistii au fost chemati de Sibisanu Cristian, care il reclama pe Ferat Cherim, de 36 de ani, ca a intrat in locuinta sa si l-a amenintat. Potrivit politistilor, Sibisanu a chemat in ajutor mai multe persoane, care au pornit in cautarea lui Cherim. Afland ca acesta este intr-o discoteca din Medgidia, sustinatorii lui Sibisanu au distrus ferestrele de la intrarea in local si geamurile autoturismului apartinand lui Cherim. Desi conflictul a fost aplanat la timp, oamenii legii au efectuat o perchezitie la locuinta fratilor Nicolae, unde au fost identificate 29 de sticle tip "cocktail Molotov", o sabie, un topor, 13 pari, tevi metalice si mai multe unelte agricole pe care acestia intentionau sa le foloseasca in mod agresiv. Conform legii, toti cei in cauza se fac vinovati de savarsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, distrugere si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este oficial! Asociația Handbal Club Dobrogea Sud Constanța a intrat în insolvență! Câți bani a primit în ultimii ani de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

07 May 2024 299

Firme Constanța Un nou asociat a intrat în N&A Actual Exclusiv Consulting SRL. Cum este împărțit capitalul

06 May 2024 409

Medgidia. Minor decedat după un incendiu provocat. Tribunalul Constanța a fixat un nou termen în dosar

06 May 2024 403

O mașină a intrat în peretele unei case, în municipiul Constanța

06 May 2024 469

Pregătiri la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța pentru noaptea de Înviere (Galerie FOTO)

04 May 2024 1023

Licitații publice Cine va păzi obiectivele Primăriei Constanța (DOCUMENT)

03 May 2024 637

Constanța Accident pe Autostrada Soarelui, lângă Ciocârlia

03 May 2024 721

Știri Constanța Un autoturism cu numere de Ialomița a intrat în mai multe mașini, în zona Hotelului Nevada

02 May 2024 1010

Știri Constanța Accident rutier în Mamaia. O mașină a intrat într-un stâlp în zona unui peco

02 May 2024 907

Legea privind energia eoliană offshore a fost promulgată (DOCUMENT)

30 Apr 2024 454

Accidentul mortal de la ieșire din 2 Mai spre Mangalia, suprins de camerele de supraveghere (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 12444

Accident rutier mortal, la ieșire din 2 Mai spre Mangalia. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)

30 Apr 2024 5204

Tânărul șofer implicat în accidentul dintre 2 Mai și Mangalia a murit (VIDEO)

30 Apr 2024 3543

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 39

30 Apr 2024 252

Accident în localitatea Ovidiu, județul Constanța. Un șofer beat a intrat cu mașina într-un autoturism parcat

29 Apr 2024 959