Interviul online cu primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei s-a încheiat Tema a fost Năvodari între kitch şi dezvoltare


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

georgy

30 Sep, 2011 14:15

daca ai o prob;lema cu caini care latra si tot vreti sa fie omorati nici o problema a rezolvat-o primarul si pe asta ia otravit pe toti acum propun si eu pt oamenii care latra pe holuri de nu poti sa staoi in casa de ei si pt cei care se strang noapte prin scari si latra de nu poti dormi propun la fel sa le dai otrava si sa moara in chinuri daca tot faci asa ceva inloc sa fie castrati sau macar sa le faci un adapost ca ar fi atat lume care le-ar duce de mancare preferi sa ii omori in chinuri deci suntem o gramada care avem probleme cu oamenii care latra mult pe holuri in loc de casa si noaptea k nu ne lasa sa dormim propun eutanasiera lor

Edmondvirgil

21 Oct, 2010 11:24

Mult succes in continuare d-le primar, Navodariul are nevoie de dumneavoastra.

Edmondvirgil

21 Oct, 2010 11:19

Hai mai ,,andrei_1" cum drk nu a facut nimic, pai inseamna ca esti prea orb, ce a asfaltat calapod, ce a facut calapod casa de cultura???? in piata ploua, casa de cultura nu putea fi folosita, parcuri avem si chiar frumoase si dotate, ce nu mai poti face raliuri ca inainte??? era nevoie de limitatoare, Matei este un om capabil, langa el poate lucra doar oameni capabili, cine a plecat din primarie nu era capabil nu era corect. Matei umbla dupa finantari si proiecte din minister in minister. Bravo lui.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:26

@IULIAN: legislatia este deficitara in acest domeniu iar costurile pentru fiecare animal in parte sunt exorbitante. Ii strangem periodic, dar din nefericire sunt adusi din alte localitati in Navodari, in special de la Lumina.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:22

@Ionescu Elena: Cunosc situatia expusa, lucrarile sunt facute de fostul consilier local Popescu, dar firma lui stiu ca a intrat in lichidare. Bolcul 14 sud este cuprins in programul de reabilitare a primariei, banii de la ministerul dezvoltarii intarzie foarte mult.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:20

@liberalii egal papagalii lui Tucan: e problema lui Tucan.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:19

@navodarean_1: lasa grijile orasului pe seama mea.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:19

@Alin: nimic mai fals. cei dinaintea mea nu faceau nici mansardari, nici pomi electrici, nici spatii verzi, doar vindeau terenuri.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:18

@Sorica: suntem printre putinele orase care am inceput reabilitarea termica. sunt peste 570 de apartamente. din pacate din cei 50# de lam inisterul dezvoltarii au ajuns doar 20 la suta. acesta este motviul pentru care lcurarile merg foarte greu din cauza banilor.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:16

@MATEI LASA-NE, LASA-NE: te dezamagesc si trebuie sa se obisnuiesc cu mine pana in 2012. adresa mea este strada nuferilor, bl 35 est, dar locuiesc la Legmas.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:15

@membru PDL 2: cunosc demersurile lui Calapod iar intrarea Ecotermului in faliment propusa de ministerul economiei se datoreaza lui si PDL.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:14

@LOCUITOR: asistentii personali au fost trecuti in somaj si iau ajutor de somaj iar persoanele cu dizabilitati primesc din partea primariei, indemnizatia primita prin lege. Banii trebuiau sa vina de la guvern si nu au venit, ii platim din banii nostru. sunt 12 miliarde de lei pe 2010.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:10

@membru PDL: asa este . si eu ma gandesc sa adopt o hotarare prin care sa institui votul electornic iar numaratoarea s-o fac in stilul Roberta Anastase.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:10

@Lidia: Lidia da-mi un semn.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:09

@vizitator_2: asa este, dau faliment firmele care erauinvatate sa primeasca lucrari de la primarie bine platite. Ca de exemplu finul lui Calapod, Sima, care punea parchetul in scoli la pret de trei ori mai mare decat pretul pietii.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:08

@Bv Matei: Nu o sa ma las. Eu sunt leu pe uscat, rechin in apa si vultur in aer.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:07

@Matei primaru: Dorule o sa-ti aduc banii acasa.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:06

@Nucu: Nucule, iti dau o veste proasta: instanta ti-a respins contestatia la procesul verbal de amenda in urma scandalului facut pe strada Midiei, chiar daca ti-ai pus martori falsi ca erai asociatia prod democratia din incinta magazinelor lui Calapod.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:04

@Matei: m-am gandit ca cu numele Matei sunt familiarizati navodarenii si in special tineretul. sunt foarte multi navodareni care-si boteaza copiii cu numele Matei. Matei vine lb ebraica si inseamna darul lui Dumnezeu. Poti sa verifici.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:02

@vizitator: adevarul intotdeauna este pe jumatate. si recunosc ca am facut anumite compromisuri pentru jean paul tucan in ideea de a avea oarecum linistte in consiliu local dar am stiut si cand sa ma opresc. dar nu am incalcat legea si sunt mai mult de natura morala.

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:01

@Un alt Matei: de ce va sta gandul doar la terenuri....

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 10:00

@George:bai George vad ca tu cunosti mai multe decat cunosc eu ca primar, nu cumva te cheama Doru? si pune si tu pe Galbau in loc de Surdu sau mai bine intoarce-te in perioada in care erai primar si ajuta-i pe cei de la politie sa desluseasca mai bine lucrurile in legatura cu dosarul penal pe care l-am inaintat. Tu cand luai spaga ca primar, nu le dadeai banii la firme sau le dadeai dublu???

invitat Ziua de Constanta Interviu Online

21 Oct, 2010 09:55

@Pastalac Adrian: exista HG 1517 din 2 decembrie 2009, prin care in 2010 -2013 guvernul prin ministerul mediului introduc alimentari cu apa si canalizare in valoare de 300 de miliarde si e cuprinsa si zona Sibioarei.

invitat Interviu Online

21 Oct, 2010 09:52

@Andrei_1: te salut si pe tine "Andrei se vede ca esti suparat tare si o sa mai ramai mult timp pentru ca tu asa cum veyi lucruripe esti partiyan adica orice asi face nu o sa fi multumit ! sunt sugur ca estu subiecti Majoritatea navodarenilor nu sunt deacord cu tine !

Iulian

21 Oct, 2010 00:46

problema cainilor fara stapan din acest cartier aste una foarte grava,inclusiv pe plaja nu ne putem plimba din cauxa cainilor care sunt foarte agresivi iar noaptea nu putem dormi din cauza ca tot timpul latra

alex_fanatick

21 Oct, 2010 00:10

Platforma program a domnului primar pe care a propus-o in campania electorala din 2008 a fost aproape in intregime realizata , tineti cont ca ne aflam intr`o perioada de criza financiara si politica dar domnul primar a reusit sa isi indeplineasca o foarte mare parte din proiectele propuse dumneavoastra in 2008 , tineti cont ca au trecut doar 2 ani de mandat si dupa aia vorbiti, probabil ca cei ce comenteaza aici sunt acei vesnic nemultimiti. inainte sa criticati ganditzi`va mai bine ce a facut Matei 2 ani (in criza financiara) si ce a facut calapod in 4 ani (de crestere sustinuta a economiei) Sunt sigur ca matei va iesi in avantaj..... Va multumesc

Cetatean

20 Oct, 2010 23:11

Pt. Andrei lasa-mi o adresa de e-mail si iti voi trimte toate proiectele care s-au executat pana acum si cele in curs de executie. MATEI este om de cuvant ce a promis in campanie asta v-a face. VOTATI MATEI PRIMAR ! Iar pentru frustrati NUMAI BINE ! Asa ve-ti ramane asa a-ti fost si in 2008 asa ve-ti fii si in 2012 cat l-ati avut pe calapod la primarie nu a-ti facut nimic numai furaciuni si vanzari de terenuri cu 8 dolari iar in realitate erau 150 Euro mp Spaga la voi in buzunare deia va ganditi numai la spaga asa ati fost invatati.

NAVODAREAN_2

20 Oct, 2010 22:35

Lui George ii rasun eu Contractul Condorii Sult a fost facut pe timpul fostului primar si pe banii foarte multi, lucrariile fiind de foarte proasta calitate si supraevaluate si la masuratorile din teren nici macar nu ieseau ca fiind excutate ei fiind invatati ca pe timpul lui Calapod fac lucrari doar pe hartie si luam banii apoi dam spaga iar spaga de care vorbiti au luat-o insa au luat-o Calapod, Galbau, Sponte. S-a incercat rezilierea acestui contract dar nu s-a putut el fiind facut beton ca fostul primar sa se asigure ca nu a luat spaga degeaba iar aia 15 miliarde, 1 milion Ron mai bine l-ai intreba pe calapod ce stie de ei ca iti va da si explicatii,Tocmai Calapod a insistat sa nu se rezilieze acest contract.

IONESCU ELENA

20 Oct, 2010 20:01

Buna ziua Domnule Primar Sunt o locuitoare a orasului Navodari domiciliata in Blocul 14 Sud Aleea Panselutei. Acest bloc a fost mansardat cu acordul Asociatiei de Proprietari dar nici in momentul de fata izolatia termica exterioara nu este terminata.Precizez ca urmeaza a treia iarna fara executia izolatiei termice exterioare.As dori sa stiu punctul de vedere al Administratiei Locale despre acasta stare de fapt.Va multumesc anticipat in numele locatarilor din Blocul 14 Sud.

Mihaila Andreea comenteaza pentru Frustratii Anonimi

20 Oct, 2010 19:58

Am citit si eu toate aceste comentarii si am ajuns la concluzia ca habar n-aveti pe ce lume traiti... sau ca nu locuiti in navodari, atata timp cat nu vedeti toate schimbarile din oras. Dar va reimprospatez eu memoria, ca tot va plangeti ca Primarul nu face nimic: Proiecte finalizate: 1. Retele de alimentare cu apa - 3, 76 km ( reabilitare sistem zona N-E , Strada Randunelelor, Strada Frunzelor, Strada Albinelor) 2. Retele de canalizare menajera si pluviala 7,29km (zona lotizari Ciocarliei - DJ226, Strada Campului, Mesteacanului, Pinului, Viilor, carabusului, Bradului, Albinelor, zona blocuri H2-H6, strada Teilor 3. Construirea salii de sport, cu o capacitate de aproximativ 150-250 locuri, pe strada Stadionului, finantata de Compania Nationala de Investitii 4. Construirea Scolii nr. 3, corp A, pe strada Pescarusului, finantata de Ministerul Educatiei 5. Amenajarea aleii de acces, realizarea unei retele de iluminat ornamental si amenajarea intrarii in Cimitirul Ortodox 6.S-au asfaltat 26 km,Depozit 10-Pescarusului, drum de acces Peninsula, s-au ridicat la cota carosabilului capacele caminelor de apa-canal pentru fluidizarea traficului rutier 7.S-au realizat 4000 locuri de parcari (parcari asfaltate, marcate si iluminate ) 8.S-a executat largirea strazilor: Frunzelor, Marii, Delfinului, Nuferilor, Tineretului 9. S-a finalizat Planul Urbanistic General al Orasului, fiind in stadiul de dezbatere publica 10.S-au adus imbunatatiri si s-au amenajat toate bisericile din orasul Navodari 11.Amenajarea sensului giratoriu pe strada Randunelelor 12. Executie sistem de public adress- Parcul Ion Dobre si Parc Front Canal ( difuzare muzica, radio, stiri) 13. Amplasarea in Parcul Central unui joc de sah pentru exterior cu dimensiunea de 480x480 cm, cu piese din plastic, usor manevrabile. 14. Au fost executate lucrari de marcaje rutiere 15. Continuarea programului de iluminat arhitectural al cladirilor 16. Montarea de gard ornamental prevazut cu figurine metalice 17. Reabilitarea teatrului de vara din Tabara Navodari 18. Au fost acordate pachete pentru pensionari cu ocazia sarbatorilor crestine. 19. Programul “Ghiozdanul” – acordarea de caiete, carti si rechizite scolare la inceput de an scolar pentru toti elevii claselor I-XII ce invata la Navodari 20. Decontarea din Bugetul Consiliului Local a contravalorii de 50% din costul transportului Navodari-Constanta pentru elevi, studenti si dascali. 21. Decontarea din Bugetul Consiliului Local a 25% din taxa de student indiferent de facultate (stat-privat) 22.Constructie acoperis si inchidere Piata Centrala 23. Modernizare Centru de Permanenta Oras Navodari Cam ce parere aveti despre proiectele enumerate si pestecare treceti cu vederea? Cred ca ar trebui sa va ganditi de 2 ori atunci cand afirmati ca primarul nu face nimic... vorbiti ca sa va aflati in treaba. Astept o asemenea lista cu proiecte realizate de fostul primar, asta in cazul in care va aduceti aminte vreunul.... Si daca sustineti ceea ce afirmati, semnati-va comentariul cu numele real, nu ca FRUSTRATII ANONIMI !

IONESCU ELENA

20 Oct, 2010 19:55

Domnule Primar Sunt o locuitoare a orasului Navodari domiciliata in Blocul 14 Sud Aleea Panselutei.Bloc care a fost mansardat dar de 2 ani nu este terminata izolatia termica exterioara.Puteti sa ne dati si noua un raspuns oficial din partea Primariei Navodari despre aceasta stare de fapt?Sper ca ne veti raspunde si noua locatarilor din Blocul 14 Sud ce se intampla.Va multumesc anticipat.

liberalii egal papagalii lui Tucan

20 Oct, 2010 17:17

Sa le fie rusine celor care se cred Liberali, dar sunt sclavi pe plantatia papagalului Tucan. Tucan un hot fara limita, a furat de la drumurile nationale cat nu isi poate inchipuii cineva ca se poate fura intr-o viata de om, este un distrugator din nascare, iar prostii care il asculta fara sa judece sunt niste oameni de nimic, fara creier

navodarean_1

20 Oct, 2010 17:16

Incet ,incet se convinge lumea ce capabil esti. Ai o capacitate deosebita de a ....... conduce!Ca nu o sa avem apa calda nu ar fi o problema , sa vedem cum o sa fie fara caldura. TU LOCUIESTI IN CONSTANTA , BRAVO TIE"

Alin

20 Oct, 2010 17:11

de cind a ajuns matei primar suntem in permanenta tinuti in tensiune,nu trece o luna de zile si apare un nou scandal,ne-a lasat fara apa calda,ne improprietareste cu o groapa de gunoi,cumpara delfini de 1 suta milioane bucata,pomi electrici 2000 de euro bucata,face manevre cu mansardarile,cu paminturile,fura din ajutoarele pt. batrini si in general ce se poate fura.

Sorica

20 Oct, 2010 17:10

cind reabilitati termic si in est ? are cineva alergie cind aude de zona asta ? alungati alergia caci vin alegerile si nu e bine.

MATEI LASA-NE, LASA-NE

20 Oct, 2010 17:09

MATEI ne vom pricopsi si cu groapa de gunoi la NAVODARI.pe el nu il doare nici la basca ca sta in CONSTANTA,dar fraierii de noi vrea sa inghitim toate gogosile pe care le indruga acum datorita NEPUTINTEI si a PROSTIEI de care face dovada.vrea sa ii salvam noi curul si sa mai CREASCA IN SONDAJE aruncindune praf in ochi ca ar avea suflet de TATA(VITREG)de cind este primar avem parte numai de napaste-GROAPA DE GUNOI-FALIMENT ECOTERM-LIPSA UTILITATI =,si arunca vina pe altii.

membru PDL 2

20 Oct, 2010 17:09

Sunt membru PD-L si l-am auzit pe Calapod cand a spus ca ii da lui matei lovitura de gratie, pentru ca a vorbit la Guvern sa falimenteze Ecotermul. Exact asa a spus: Cand o sa ramana orasul fara apa calda si caldura o sa putem organiza refendum pentru demiterea primarului, cred ca o sa parasesc PD-L pentru acest comporatment a lui calapod.

membru PDL

20 Oct, 2010 17:08

Domnul Calapod este un politician Democrat Liberal si este normal sa fie de partea legii. Daca italienii au hotarare judecatoreasca prin care au acceptul de a construii groapa de gunoi, este normal sa fie de accord cu ea. Legea este mai presus de orice

Locuitor

20 Oct, 2010 17:06

D-le primar.....si pt asistentii personali , ce-ai facut? Nu sunt bani ?"

Lidia

20 Oct, 2010 17:05

"Cinste lui ca are curajul sa se bata cu mafiotii aste italieni !Putini primari sunt ca Matei sa se lupte pentru cei care l-au ales"

vizitator_2

20 Oct, 2010 17:05

In Navodari fiirmele dau faliment, nimeni nu poate investi daca nu-i da spaga lui Matei, interlopul nr.1. Singurul motiv pentru care italienii nu au fost lasati sa construiasca depozitul este ca lui Matei nu i- a convenit spaga de 100 de mii de euro, el dorea 1 milion. Oricum Matei este cel mai mare hot pe care l-a avut Navodariul, un corupt si un incompetent."

Bv Matei

19 Oct, 2010 21:33

nu te lasa domnule primar, nu vezi ca cei din psd constanta au interese cu acest broscar, oare ce trebuie sa faca navodareni daca instantele corupte din constanta nu tin cont de referendum?

Matei primaru

19 Oct, 2010 21:32

Sa ne platesti cheltuielile pentru referendum,stiai ca esti contra legii si ne-ai dat sperante desarte.Incapatanrea ta dupa ce gresiseala era facuta din momentul in care i-ai incasat taxe.Sa scoti din buzunarul propriu amenzi si despagubiri eventual si din buzunarul consilierilor PSD ,PNL care ti-au aprobat anomaliile.Si la final sa-ti tai o mana cum ai promis!

Marius

19 Oct, 2010 21:30

Bravo nene. In Cta oamenii beneficiaza numai de cacat de caine gratis in tot orasul. In rest ne-au invadat colacii de cablu pe stalpi.

Nucu

19 Oct, 2010 21:30

gata va scos ochii saraciilor ???auzi "cel mai bun primar" poate ptr handicapati ca ei saracii nu.si dau seama !!!

Matei

19 Oct, 2010 21:29

da alta parola nu se gasea.......

un alt Matei

19 Oct, 2010 21:28

E pacat ca primarelu" nu e un bun politician, daca e frate cu dracu de la PNL, nu trebuie sa se puna rau cu tac-su, sa mai lase de la el ca va mai veni o campanie si nu a vandut toate terenurile. Eeeeeeeeeeeeeeee!

fara nume

19 Oct, 2010 21:27

Targul vorbeste ca in Sedintele de Consiliu Local, in care se discutau anumite hotarari, Tucan punea conditii pentru a vota pentru. Cerea pentru el anumite avantaje, cum ar fi: terenuri in concesiune, contracte, etc. ce i-a dat nicolae matei ca sa-i voteze proiectele in primul an de mandat?

george

19 Oct, 2010 18:56

in mod real datoria catre condorii sult srl este de aproape 79 miliarde lei vechi inclusiv penalitati. de ce mintiti in legatura cu aceasta situatie si ce le veti spune celor din navodari despre acest subiect cand primaria va avea conturile blocate si nu veti putea plati salariile? este adevarat ca nu ii dati banii acestei firme pt ca nu va da o suma de 1 milion ron spaga? este adevarat ca ati luat spaga cu surdu si marius aproape 15 miliarde lei vechi de la aceasta firma, cum se aude in oras prin intermediul unei firme care a vandut bitum fara sa existe?

Andrei

19 Oct, 2010 18:35

Sincer, nu ne intereseaza acest individ.

Pastalac Adrian

19 Oct, 2010 15:38

Buna ziua. Sunt locuitor in orasul Navodari de 2 ani de zile. Va rog sa imi spuneti cind se rezolva cu presiunea de apa de pe soseaua ce duce spre Sibioara, dar canalizarea? In ce stadiu se afla acestea? Va multumesc.

Andrei_1

19 Oct, 2010 15:34

Matei nu a facut nimic pentru Navodari. Piata, asfaltarea, trotuarele si casa de Cultura le-a facut Calapod. Matei a impodobit orasul cu pomi ornamentali din plastic, cand orasul nu are parcuri si a pus limitatoare de viteza la toate trecerile de pietoni. Matei a jubjugat firmele sa i se alature in demersul politic altfel erau amendate de corpul de control al primariei, Matei a facut dictatura in primarie, i-a dat afara pe cei pe care-i considera mai destepti ca el si a angajat numai pitipoance.In vremea lui Matei Navodariul da faliment. Matei merge la serviciu numai noaptea, asta spune multe despre el si cat de incompetent posibil este.

Articole asemanatoare

73 de ani de la nașterea actorului, regizorului și scriitorului constănțean Vasile Cojocaru

17 Jan 2023 2728

#DobrogeaDigitală „Pentru Tafrali, Dobrogea a fost o datorie”

09 Nov 2021 3233

Jurnalist cunoscut, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Cine sunt celelate persoane audiate în dosar

16 Jul 2018 3421

Traian Băsescu speră la o redefinire a abuzului în serviciu de către judecătorii CCR

30 May 2016 3463

MAE Atenționare de călătorie Danemarca

03 May 2016 3806

Interviu online cu Robert Boroianu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean „După 16 ani de administraţie a echipei PSD Constanţa, avem o situaţie dezastruoasă atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean!”

30 Apr 2016 6208

Angola – Epidemie de febră galbenă

18 Mar 2016 2679

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

15 Mar 2016 5239

Comisia Europeana lansează Raportul de țară 2016

09 Mar 2016 3003

Comunicat PNL Constanta

08 Feb 2016 3034

Atenţionare de călătorie SUA - Condiții meteorologice severe pentru zonele de Nord - Est și Est, Washinhton DC și metropola New York

22 Jan 2016 3029

Atenţionare de călătorie Turcia – Anulare zboruri de pe aeroporturile din Istanbul

19 Jan 2016 2684

Atenţionare de călătorie Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

06 Jan 2016 2788

Atenţionare de călătorie Belgia – grevă în sistemul feroviar din capitala Bruxelles și din sudul țării

04 Jan 2016 2772

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

21 Dec 2015 2773