Comanici, un lider de mucava

Vicepresedintele CJC afla in campania electorala de greutatile locuitorilor din mediul rural

Liderul local al PRM a avut ieri o noua revelatie * Situatia dezastroasa in care se afla cetatenii din Nazarcea este cauzata, in opinia lui Comanici, de guvernarea 1996-2000 * Inarmat cu aripile de inger grele de atata dreptate si mila imprumutate de la Vadim, Comanici a afirmat ca, in periplul prin localitatile judetului a observat "multa suferinta, oamenii traind inca in epoca de piatra"

Circul din Partidul Romania Mare nu este un spectacol special si nici nu se joaca in premiera. "Reprezentatii" de acest tip a dat constant partidul lui Vadim Tudor si mai ales liderul local al PRM, Radu Comanici. Din cand in cand, Comanici are o revelatie care nu face altceva decat sa arate ce politician "versat" este si cat de mult a pierdut timpul in activitatea desfasurata ca vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta. Ieri, intr-o conferinta de presa, "vizionarul" Comanici, inarmat cu aripile de inger grele de atata dreptate si mila imprumutate de la Vadim, a afirmat ca, in periplul prin localitatile judetului a observat "multa suferinta, oamenii traind inca in epoca de piatra". Dupa cum insusi a afirmat, in ultimele zile a putut observa modul precar in care cetatenii din Nazarcea locuiesc, acestia neavand apa potabila, energie electrica sau surse de venit. Fara a recunoaste faptul ca, in ultimii patru ani de cand detine functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, trebuia sa aiba cunostinta de situatia precara a locuitorilor din Nazarcea, Comanici a batut cu pumnul in masa sustinand ca ruina din aceasta zona revine guvernarii CDR si administratiei centrale. "Ceea ce s-a intamplat acolo se datoreaza administratiei centrale si proastei privatizari puse in scena de guvernarea 1996-2000. CJC nu a avut nici o competenta in acea zona. Mai mult, PRM a facut demersuri ca acea colonie sa fie declarata localitate pentru a avea posibilitatea sa faca investitii in utilitati", a opinat aplaudacul PSD. Ridicand osanale "tribunului", Comanici a tinut sa afirme ca singura persoana care poate scapa Romania de saracie este "legenda Vadim Tudor".In alta ordine de idei, sindicalistul Dan Mocanescu, candidat pentru Camera Deputatilor din partea PRM Constanta, a declarat ca in prezent, electoratul roman se afla in fata unor probleme grave din cauza "angajamentelor candidatilor la alegerile generale care pun la indoiala credibilitatea viitorului Guvern". Mocanescu a reiterat faptul ca, in urma afacerilor "oneroase" realizate de liderii partidului de guvernamant, romanii au fost impovarati cu o serie de taxe, iar resursele financiare si naturale au fost praduite. "Suntem foarte ingrijorati de felul in care societatea romaneasca va evolua in viitorii trei ani daca actualul regim nu va fi schimbat", a declarat Dan Mocanescu. Candidatul PRM Constanta pentru Camera Deputatilor a mentionat ca, pentru a imbunatati standardul de viata al cetatenilor, viitorul Guvern va trebui sa gaseasca resursele principale de finantare a tuturor proiectelor. In opinia sa, cele trei surse de finantare sunt: redistribuirea produsului intern brut, cofinantarea fondurilor europene si compensarea achizitiilor militare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 582

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 903

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1179

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1458

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 922

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 740

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 575

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 787

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 666

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 578

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 936

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 598

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 722

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 738

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 582