PC-istii de la centru ii dezinformeaza pe cei din teritoriu

Chiar daca de la centru se anuntase, neoficial, pentru perioada urmatoare, o intalnire intre conducerile judetene ale PSD si PC, ieri, liderul conservatorilor, Ion Minca, declara ca, deocamdata, nu se stie nimic despre acest aspect.

Neconcordanta dintre declaratiile vice-liderului de la centru al PC-istilor, Codrin Stefanescu, si cele ale conservatorilor de la malul marii evidentiaza, cu putin timp inaintea alegerilor parlamentare, o lipsa de comunicare absolut inexplicabila. In conditiile in care conservatorii nu au reusit sa faca o figura deloc de apreciat la alegerile din iunie, nici macar acum, cand s-a reusit incheierea unei aliante, se pare, "salvatoare", fortele din centru cu cele din teritoriu nu par a fi pe aceeasi lungime de unda. Dupa ce, in cursul saptamanii trecute, vicepresedintele conservatorilor, Codrin Stefanescu, declara ca, in urmatoarea perioada, va avea loc o intalnire intre conducerile judetene ale social-democratilor si conservatorilor, in urma cu doua zile, presedintele de la judet al conservatorilor s-a aratat profund in afara problemei, vizavi de acest aspect. "Nu stiu nimic de nicio intalnire, nimeni nu m-a anuntat nimic", s-a aratat surprins Minca. Mai mult, acesta a precizat ca isi va contacta superiorul in vederea clarificarii acestei chestiuni. Chiar si dupa discutia cu Stefanescu, conservatorii n-au ajuns la un consens in declaratii. "Vicepresedintele mi-a spus ca nu e vorba de nicio discutie si ca nu stie nimic despre intalnirea dintre PSD si PC", a precizat liderul judetean. Amintim ca, in declaratia data cotidianului nostru din 7 august, Codrin Stefanescu preciza: "Luna aceasta, conducerile judetene ale PSD si PC sau comisii ale celor doua formatiuni existente in plan local trebuie sa se intalneasca. Trebuie sa se faca analize pe colegii, pentru a stabili unde au sanse candidatii, si sa se formeze staff-urile de campanie". Printr-o simpla comparatie a celor doua declaratii, se observa, intr-o maniera mult prea evidenta, dezinteresul fata de viitorul doctrinei conservatoare. Mai mult, lasand la o parte calitatea sa de lider al PC-istilor, apreciind din perspectiva unui simplu membru, Minca a evidentiat cu sinceritate: "Ce sa discutam noi cu PSD-istii?! Doar ii stim cu totii pe cei de la Constanta", a conchis acesta.

Scris de: {autor}Claudia CANDET{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 659

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 519

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 736

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 620

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 556

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 831

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 577

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 681

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 722

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 553

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 598

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 559

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 798

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3411

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14300