Stavrositu„PD-L Constanta, o organizatie vie, unita si care functioneaza eficient" (galerie foto)

sediu_PDL.jpgÎn prezenţa preşedintelui organizaţiei municipale a PD-L Constanţa, Florian Constantin, a liderului filialei judeţene, senatorul Mircea Banias, şi a deputaţilor Maria Stavrositu şi Constantin Chirilă, ieri, democrat-liberalii tomitani au inaugurat un nou sediu de cartier în zona Far.

În urma analizelor interne, PD-L-iştii de la municipiu au decis să mărească numărul sediilor de cartier pentru a da posibilitatea activiştilor să fie în contact permanent cu cetăţenii. Deputatul PD-L din Colegiul nr. 10, Maria Stavrositu, a subliniat că organizaţia municipală Constanţa este energică şi deschisă tuturor cetăţenilor, pe care vrea să-i sprijine în rezolvarea cât mai multor probleme. „Mă bucur că am reuşit să amenajăm acest sediu. Ne-am propus să deschidem cât mai multe sedii, în diverse zone ale municipiului, care să ne permită apropierea de cetăţeni şi o comunicare cât mai facilă cu constănţenii", a afirmat Maria Stavrositu. Parlamentarul PD-L a specificat că activitatea din noul sediu va cădea în sarcina lui Florin Popovici, gazdă şi cel ce va oferi informaţii despre activitatea democrat-liberalilor celor ce le vor trece pragul. Ea a ţinut să menţioneze că, în aproximativ o săptămână, membrii filialei municipale PD-L Constanţa au reuşit să strângă 15.000 de semnături pentru susţinerea candidaturilor în alegerile pentru Parlamentul European. „Obiectivul nostru era să strângem 17.000 de semnături, dar sperăm să-l depăşim. Este o dovadă că suntem o organizaţie vie, unită şi care funcţionează foarte eficient", a adăugat deputatul PD-L din Colegiul nr.10.
La rândul său, deputatul Colegiului 4, democrat-liberalul Constantin Chirilă, a salutat această iniţiativă a colegilor de la municipiu şi a subliniat că, astfel, constănţenii vor dialoga mai uşor cu reprezentanţii PD-L. „Organizaţia municipală trebuie să se facă simţită. Prin rezultatele obţinute, îşi va ocupa locul pe care-l merită, adică să redevină principala forţă politică din localitate, mai ales că au oameni în frunte care îşi cunosc obiectivele şi ştiu ce au de făcut", a declarat Chirilă.
Preşedintele organizaţiei judeţene PD-L, senatorul Mircea Banias, a apreciat iniţiativa colegilor de la municipiu, exprimându-şi speranţa că, în viitorul apropiat, „cel mai mare partid din România trebuie să aibă şi cel mai mare sediu din oraş". Profitând de ocazie, el a anunţat că-şi va deschide un cabinet parlamentar în Constanţa.
La noul sediu al PD-L din zona Far, constănţenii vor putea adera la acest partid şi se vor putea informa în legătură cu acţiunile şi demersurile pe care le fac democrat-liberalii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Curiozitate justificata

21 Mar, 2009 08:49

Dar Hasotti si Dragomir nu au nici o declaratie de facut? Nu sunt indignati ca "idiotii" de la congresul PNL nu au votat cum voiau domniile lor? Pot sa faca echipa cu cel pe care l-au infierat cu manie proletara? Dupa cum "zbierau" in presa aveai impresia ca doar ei detin adevarul si controlul. Acum sa-i vedem cat de cameleoni sunt. Au verticalitate sa recunoasca faptul ca au mers contra curentului partidului, ca si-au pus propriile interese, de clica, in fata intereselor PNL? Caractere infecte, ma si mir cum au bagat sponsorii lor bani in ei.

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 675

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 568

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 726

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 987

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1308

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1582

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 986

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 774

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 617

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 819

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 691

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 588

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1017

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 619

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 746