Stelian Dutu se aseapta la represalii politice

Fotul lider al democrat-liberalilor constateni, deputatul Stelian Du]u, se asteapta la represalii politice dupa ce a iesit in presa si a acuzat public maniera in care a fost indepartat de la conducerea organizatiei judetene a partidului si modul in care "a fost impusa” marginalizarea sa in PD-L. Dutu crede ca ar putea fi exclus din PD-L, desi sustine canu a inalcat statutul partidului si ca nu a facut "dezvaluiri explozive” pentru ca a fost "scos pe tusa”. ”Dupa metodele cunoscute si practicate anterior si in alte cazuri notorii, vezi Adrian Severin, Viorel Marin Pana, este posibil ca dintr-un avant de democratie interna, specific partidului, sa se propuna excluderea mea pentru ca am deranjat urechile unora cu adevarurile stiute, dar nerostite inca. "Acesta este si motivul pentru care unii lideri de ai nostri, dupa modelul PSD, s-au asezat spate in spate pentru a se proteja, si cei in cauza se cunosc, sunt nume notorii care au avut rezultate indoielnice la alegerile locale recente. Eu insa nu am devoalat nimic rau din treburile interne, am aratat doar o maniera de lucru si incorectitudinea unora dintre colegii mei”, a declarat Dutu pentru ROMPRES. El considera ca era normal sa dea unele explicatii referitor la situatia politica de la Constanta si sustine ca aceste explicatii erau asteptate de oamenii pe care i-a sustinut sa intre in administratia publica a judetului. ”Am fost de acord sa spun in presa lucruri care aduc o serie de lamuriri pentru situatia actuala din sfera politica de la Constanta si am considerat ca este normal sa fac acest lucru dupa incheierea alegerilor locale, sa dau explicatii, pentru ca in judetul Constanta eu sunt de peste 30 de ani in administratia locala, oamenii pe care i-am adus in partid, i-am promovat, au functii in administratia publica, asteptau acest lucru, si nu am alta capacitate de a comunica cu ei decat prin presa. Asta nu inseamna ca Dutu se va lansa de acum inainte intr-o serie de afirmatii si dezvaluiri la adresa partidului”', a precizat Dutu. In ceea ce priveste ecoul dezvaluirilor sale in randul liderilor PD-L, Stelian Dutu a spus ca nu l-a contactat nimeni dintre cei despre care a vorbit in presa. Intrebat cum isi vede viitorul politic dupa acest episod, Stelian Dutu a raspuns: "Daca ma exclud din partid, o sa traiesc in continuare cu demnitate”

Scris de: {autor}RMP{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 308

Soluția magistraților în procesul dintre Prefectul Județului Constanța și Primarul Comunei Amzacea

27 Apr 2024 361

Prefectul Județului Constanța, obligat de magistrați să achite peste 3.500 de lei primarului comunei Agigea

26 Apr 2024 1711

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța deschide o nouă procedură pentru modernizarea Poligonului de tragere! Contract estimat la 170.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 411

Polițiștii protestează în fața Poliției din Constanța! Declarații de ultim moment ale șefului IPJ Constanța (VIDEO)

25 Apr 2024 671

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 794

LIVE VIDEO+TEXT Măsurile dispuse de autorități la nivelul județului Constanța cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a minivacanţei de 1 mai 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 777

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 678

Intervenție a pompierilor ISU Constanța în Cimitirul Central. Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 1404

Tribunalul Constanța a anulat autorizaţia de construire, emisă de Primăria Năvodari pentru societatea MCG Private Residence SRL

21 Apr 2024 5545

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 654

IPJ Constanța, pregătiri pentru alegerile locale din 9 iunie! Investiție de 55.000 de euro pentru reparații generale la sediu

19 Apr 2024 377

UPDATE Incendiu în localitatea Băltăgești, județul Constanța

17 Apr 2024 481

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 540

Primarul orașului Năvodari și Amira Evo SRL, chemați în instanță de Prefectul Județului Constanța

16 Apr 2024 1856