Ultimele redute PNL din judeţul Constanţa, puse la punct de noi conduceri

Deşi finalul lunii mai era termenul-limită pentru constituirea tuturor Comitetelor Executive în fiecare filială PNL din judeţul Constanţa, data a fost devansată. Astfel, liberalii s-au trezit în situaţia în care nici măcar până la această dată nu au reuşit să pună la punct noile structuri de conducere ale organizaţiilor locale. Amintim că este vorba despre cea mai nouă structură de conducere la nivel teritorial, aşa-numitul Comitet Executiv, a cărui înfiinţare a fost aprobată, la sfârşitul lunii ianuarie, în cadrul Consiliului Naţional al PNL.

Cu toate acestea, în cursul acestei săptămâni vor fi formate şi ultimele CEx-uri în organizaţiile PNL de la malul mării. Este vorba despre CEx-urile din organizaţiile PNL Mereni, PNL Chirnogeni, organizaţia din 23 August, cea din comuna Ciocârlia şi PNL Negru Vodă. Poate cea mai importantă organizaţie unde structura de conducere care se impune a fi pusă la punct după fuziunea dintre PDL şi PNL este Organizaţia PNL Medgidia. În ceea ce priveşte această filială, tensiunile puternice dintre vechii democrat-liberali şi liberalii cu tradiţie sunt de notorietate. Din cauza acestor tensiuni, noua structură de conducere nu este nici până astăzi bătută în cuie, dar, potrivit unor surse, zilele trecute, Dumitru Moinescu şi Marian Iordache, cei doi vicepreşedinţi ai organizaţiei, ar fi ajuns, se pare, la un numitor comun, astfel că şi PNL Medgidia va avea, cât de curând, un CEx - statutar.

Amintim, în această ordine de idei, că recent a fost constituit şi CEx-ul PNL Năvodari, acolo unde copreşedinţi ai organizaţiei sunt Liviu Oprea (fost democrat-liberal dezertat din PDL şi devenit membru PNL după momentul electoral din 2012) şi consilierul judeţean Adrian Sponte, fost preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Florin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"

07 May 2024 269

PNL Constanța decide săptămâna viitoare cine îl înlocuiește pe Daniel Gigi Tatu în Consiliul Local Municipal Constanța!

02 May 2024 359

UPDATE. Candidaturile PRM au fost respinse ! Oficial de la Biroul Electoral Județean. Candidaturile admise pentru Consiliul Județean Constanța la alegerile locale din 9 iunie (DOCUMENTE)

01 May 2024 928

Fiul unui fost consilier județean PNL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, pentru un teren de pe strada Traian! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

30 Apr 2024 712

Lista consilierilor PNL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 2409

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1607

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 756

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 536

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 658

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 844

Deputatul Marian Crușoveanu Alternativa Techirghiol va redesena peisajul geografic al județului Constanța

24 Apr 2024 764

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 970

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1468

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 630

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 648