Centrul after school, un proiect care creşte văzând cu ochii Ziua Copilului va fi marcată la Topraisar pe... 4 iunie



Ziua de 1 Iunie se va serba la Topraisar pe... 4 iunie. Pentru că Ziua Copilului coincide anul acesta cu a doua zi de Rusalii, zi liberă legală, primarul a decis să nu le ştirbească celor mici bucuria unei zile în plus de vacanţă, astfel că serbarea dată în cinstea lor va avea loc puţin mai târziu.

„Pe 4 iunie, vom avea spectacole pentru toţi copiii, de la grădiniţă până la cei de la clasa a IV-a. În toate căminele culturale din comună - la Topraisar, Biruinţa şi Potârnichea. Cei mici se vor strânge în jurul prânzului, astfel încât să nu deranjăm programul şcolar. Va veni o trupă de entertaineri care vor face pentru ei un spectacol frumos, antrenant, care să îi ţină în priză“, a declarat primarul comunei Topraisar, Stelian Gheorghe. În altă ordine de idei, dar păstrând segmentul educaţional, şeful administraţiei publice locale a explicat că principala sa preocupare este finalizarea lucrărilor la after school-ul din Topraisar, un proiect de suflet la care a lucrat foarte mult pentru a ajunge la acest stadiu.



„Pentru noi, educaţia copiilor este extrem de importantă. Trebuie să creăm condiţii prielnice de studiu, să facem o infrastructură şcolară adecvată nevoilor actuale, de aceea consider că investiţia într-un centru after school este de bun augur. După mai mulţi ani în care am lucrat la proiect, centrul acesta, dedicat educării copiilor şi după orele de scoală, se află în toiul construcţiei. Pot spune că mă uit în fiecare zi pe geam şi văd cum evoluează lucrările, fapt ce nu poate decât să mă bucure. Cei mici se vor bucura aici de toate utilităţile necesare studiului, inclusiv Internet, dar şi de condiţii moderne. Investiţia se ridică în jurul sumei de 200.000 de euro şi include, pe lângă dotările centrului, şi un loc de joacă adecvat“, a explicat primarul comunei Topraisar. „De asemenea, ne bucurăm să vedem că un alt proiect la care am lucrat mai mult timp se apropie de implementare, cel al parcului din Topraisar. În scurt timp urmează să fie demarate şi acolo investiţiile“, a conchis primarul Stelian Gheorghe.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 599

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 512

Cumpărări directe Constanța O firmă din județul Satu Mare va dota cu mobilier școala și grădinița din comuna Topraisar (DOCUMENT)

04 Apr 2024 447

Licitații Constanța Școala din localitatea Movilița, comuna Topraisar va fi reabilitată cu bani din PNRR (DOCUMENT)

02 Apr 2024 692

Afaceri Constanța Primăria Topraisar, contract cu o firmă din Iași pentru elaborarea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 684

Școlile din comuna Topraisar, județul Constanța, dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

02 Mar 2024 598

Licitații Constanța Kokkai Comimpex SRL, contract pentru servicii de pază în comuna Topraisar (DOCUMENT)

20 Feb 2024 830

Decizie definitivă a magistraților Curții de Apel Constanța în cazul licitației pentru servicii de pază organizată de comuna Topraisar

02 Feb 2024 878

Primăria Topraisar, județul Constanța, obligată de CNSC să reevalueze ofertele privind achiziția serviciilor de pază. Iată decizia Consiliului!

06 Jan 2024 2453

Licitații Constanța Primăria Topraisar, contract cu firma care s-a ocupat de fântânile arteziene din Constanța (DOCUMENT)

01 Nov 2023 1015

Licitații Constanța Primăria Topraisar, contract atribuit Alcon Grup 2001 SRL Cumpăna, pentru modernizarea Liceului Tehnologic Topraisar (DOCUMENT)

01 Oct 2023 1483

Constanța Achiziții noi la Primăria Topraisar prin cumpărare directă

17 Aug 2023 1061

Licitații Constanța Primăria Topraisar a atribuit un contract pentru modernizarea infrastructurii rutiere (DOCUMENT)

13 Jul 2023 1422

Primăria Topraisar, județul Constanța închiriază Clădirea Pieței Agroalimentare!

16 Jun 2023 1013

​Primăria Topraisar, județul Constanța vinde un teren de peste 800 mp, în comună

14 Jun 2023 1511