Se inaugurează Maritimo Shopping Center, cel mai mare mall de la mare (galerie foto + document)

 maritimo.jpg„Va deveni noul loc preferat al constănţenilor"

Centrul comercial Maritimo Shopping Center îşi deschide porţile cumpărătorilor astăzi, de la ora 10.00.

Zeci de magazine cu mărfuri dintre cele mai variate şi de calitate superioară, brand-uri de renume, un supermarket Auchan şi toate celelalte calităţi pentru a-şi face clienţii să se îndrăgostească de shopping. În mult aşteptatul centru comercial, dezvoltat şi deţinut de IMMOFINANZ Group, se află mai mult de 130 de magazine, întinse pe o suprafaţă de peste 50.000 de metri pătraţi ce găzduieşte branduri de modă internaţionale cunoscute, restaurante şi facilităţi pentru petrecerea timpului liber. „Am lucrat mult pentru deschiderea Maritimo Shopping Center, pe care îl considerăm a fi unul dintre cele mai moderne mall-uri din ţară. Sunt convins că va deveni noul loc preferat al constănţenilor", a spus Eduard Zehetner, CEO, IMMOFINANZ Group. Investiţia totală, ce include şi investiţia făcută de Auchan Hypermarket, se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro şi a generat peste 1.200 de noi locuri de muncă în Constanţa. „Această realizare a fost posibilă numai cu sprijinul profesionist şi în parteneriat cu autorităţile locale, companiile de construcţie, retailerii şi toate celelalte părţi implicate în proiect", a adăugat Zehetner.

Peste 130 de magazine

Prezent la ceremonia de inaugurare, primarul Radu-Ştefan Mazăre le-a mulţumit celor de la IMMOFINANZ pentru faptul că au creat locuri de muncă, atât în perioada în care mall-ul a fost construit, dar şi acum, după inaugurarea sa. „Ştiu că această investiţie ridică standardele oraşului şi va fi un punct de atracţie pentru locuitori, pentru cei din jur, dar şi pentru turişti. Este o investiţie de care sunt foarte mândru, pentru că a fost realizată în această perioadă de criză financiară", a declarat edilul care a dezvăluit faptul că fondul de investiţii IMMOFINANZ se află şi în spatele proiectului de pe strada Traian, că malul din acea zonă va fi stabilizat, iar zona va deveni un punct de atracţie. Mazăre i-a oferit lui Eduard Zehetner o plachetă de onoare „pentru că a avut încredere, a dat locuri de muncă şi a investit bani în acest oraş". Situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, zonă comercială principală din Constanţa, centrul va găzdui peste 130 de magazine şi oferă oportunităţi multiple de petrecere a timpului liber, cum ar fi: o zonă atractivă de restaurante şi cafenele, un centru de fitness, squash şi biliard. Un cinematograf multiplex cu opt săli, administrat de Cinema City, se va deschide în primăvara lui 2012. O zonă de parcare generoasă cu 2.200 de locuri va asigura accesul facil şi confortabil pentru constănţeni şi turişti.

Un mix echilibrat şi unic de retaileri va oferi o experienţă de cumpărături specială: de la cel mai mare hypermarket Auchan din oraş (peste 16.000 de metri pătraţi), până la toate cele şase mărci ale grupului Inditex (Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti) sau primele magazine H&M, C&A şi New Yorker din regiune. Mai mult, Peek&Cloppenburg, un retailer renumit de modă ce oferă mai multe mărci rafinate, îşi va deschide, în primăvara anului 2012, al doilea magazin al său din România la Maritimo Shopping Center. Până în prezent, au fost semnate contracte de închiriere pentru peste 99% din suprafaţa totală de peste 50.000 de metri pătraţi. Aproximativ 90% din unităţi vor fi deschise la momentul inaugurării, iar restul se vor deschide până în primăvara anului 2012.

Surprize de bun venit

Primul week-end sărbătoreşte inaugurarea noului centru din Constanţa prin mai multe programe de divertisment pentru întreaga familie, disponibile de vineri până duminică, iar copiii vor fi întâmpinaţi de mascote şi vor avea parte de un program dedicat, ce va include sesiuni de face-painting şi spectacole. De asemenea, doamnele vor putea beneficia de demonstraţii cu aparate ultraperformante pentru servicii de înfrumuseţare şi vor putea participa la sesiuni gratuite de machiaj. Willmark Dance Academy va oferi un show interactiv cu muzică karaoke şi dansuri latino precum salsa, merengue, rueda, bachata ori dansuri de grup. Tombola organizată de Maritimo Shopping Center se va încheia duminică la ora 17.00, când un câştigător norocos va primi cheile unui Mercedes C Klasse nou-nouţ. Taloanele de tombolă vor fi depuse în urnele speciale din interiorul centrului. Fanii mediului online pot participa la un concurs Facebook, postând o fotografie cu ei într-o ţinută colorată până pe 28 octombrie pe pagina „Colorează-te şi Maritimo te premiază!" (www.facebook.com/MaritimoCenter). Premii cu stil îi aşteaptă pe câştigători: 10 coliere cu perle şi o cameră digitală AGFA. Pentru a câştiga, aceştia trebuie să adune cel mai mare număr de voturi de la prietenii lor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon achiziționează servicii de proiectare balon tensiostatic (DOCUMENT)

08 Apr 2024 405

Bloc de 20 de etaje, în municipiul Constanța! Demersurile făcute de Maritimo Residence SRL

26 Mar 2024 5401

Amenzi aplicate de polițiști în porturile maritime și fluviale! Ce nereguli au constatat în județul Tulcea

04 Feb 2024 640

Imobiliare Constanța Autorizație de construire pentru Maritimo Residence SRL. Blocuri de 11 etaje, ajunse în etapa II

12 Dec 2023 1272

Firme Constanța Gymboland Blue SRL, precizări cu privire la spațiul de joacă din Centrul Comercial Vivo!

19 Sep 2023 1386

Document de urbanism pentru un magazin Kaufland din municipiul Constanța

31 Aug 2023 1572

Gran Via Ghencea Sud, dezvoltatorul imobiliar din București, pierde procesul cu Fiscul din Constanța! (MINUTA)

04 Jul 2023 1463

Dezvoltatorul imobiliar Gran Via Ghencea Sud București, proces cu Fiscul din Constanța! Judecătorii mai au nevoie de timp pentru deliberări

11 Jun 2023 982

Blocuri de 11 etaje, pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța. Cine este investitorul

17 Mar 2023 4957

Imobil de 20 de etaje, pe unul dintre marile bulevarde ale Constanței! Cine este investitorul

02 Feb 2023 13179

O mașină a intrat într-un gard, în zona unui mall din Constanța! (GALERIE FOTO + VIDEO)

08 Nov 2022 2226

Certificate de urbanism pentru două blocuri de 11 etaje, în municipiul Constanța. Cine este investitorul

22 Oct 2022 2199

Este oficial A ieșit autorizația de construire pentru diminuarea etajelor blocurilor ridicate de Gran Via la Constanța

01 Sep 2022 2280

Se extinde Vivo Mall? Document de urbanism, eliberat de Primăria Constanța

08 Oct 2021 4104

O firmă din Spania preia acționariatul de la GVU Building SRL. O constănțeancă se retrage

29 Jul 2021 1638