In 20 de minute Basescu i-a "lamurit" pe guvernanti

basescu_traian_2.jpgŞeful statului a prezidat şedinţa informală a Cabinetului Boc pentru numai 20 de minute. Traian Băsescu a ţinut să-i asigure pe guvernanţi de susţinerea sa în demersurile ce au în vedere asigurarea unui trai decent al populaţiei, precum şi reducerea la minimum a efectelor crizei economice.

La prima întâlnire cu miniştrii, preşedintele României le-a urat "la mulţi ani" şi i-a informat că va participa la prima şedinţă a Guvernului din ianuarie, când le va transfera şi o serie din datele pe care le deţine pentru a le uşura munca pe viitor, cunoscând bine situaţia economică dificilă în care îşi încep activitatea. Băsescu a confirmat că unele promisiuni electorale nu vor putea fi puse în practică şi, în perioada următoare, vor fi forţaţi să ia măsuri drastice, chiar dacă vor fi "răsplătiţi" cu critici dure. Şeful statului i-a asigurat de deplină solidaritate din partea sa şi a cerut ca ţara să fie gestionată corect anul viitor. Băsescu a cerut solidaritate şi între miniştri, nu doar între Preşedinţie şi Guvern, şi să facă tot posibilul să asigure măcar o parte dintre angajamentele electorale. „Aveţi de îndreptat extraordinar de multe lucruri generate de competiţia dintre fostul Guvern şi Parlamentul care a funcţionat până de curând!", a menţionat Traian Băsescu. El a abordat şi problema salriilor, inclusiv a directorilor de sub şefii de agenţii, în sensul plafonării lor la un anumit nivel.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 732

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 610

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 750

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1001

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1355

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1607

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1010

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 797

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 631

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 837

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 704

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 595

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1039

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 631

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 751