Mazare pofteste la cea mai sexy... masina (galerie foto)

cap_1.jpg„Dacă voi mai cumpăra vreuna, următoarea va fi un Cobra Shelby, nu ştiu când să mai scăpăm de criza asta..."

Iubitorii de automobile au putut admira sâmbătă, în piaţeta Cazinoului din Mamaia, concurentele celei de-a doua ediţii a Mamaia Exotic Car Show. Chiar dacă manifestarea nu a mai strâns publicul numeros de anul trecut, maşinile au făcut senzaţie. Primarul Radu Mazăre a adus la concurs patru autoturisme, iar omul de afaceri Elan Schwartzenberg a adus în faţa publicului trei frumuseţi motorizate, foarte vechi.

100_5486.jpgCea mai frumoasă maşină a fost aleasă un Mercedes Ponton 220S din 1959, proprietar Petre Constantinescu. Premiul pentru cel mai sexy automobil i-a revenit unui Shelby Cobra care îi aparţine lui Şerban Andrei, iar „cea mai de teren" participantă la competiţie a fost un Chevrolet Pick Up, proprietatea lui Moţi Ivanovici. Premiul pentru cea mai originală maşină i-a revenit lui Dumitru Chirea, pentru un Cadillac din 1969. Din respect pentru cei care au participat în premieră la competiţie, cei „patru crai de la răsărit", Mihai şi Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg şi Gabriel Comănescu (acţionar la Grup Servicii Petroliere şi patron al Hotelului Vega) s-au retras din concurs. Primarul Constanţei şi-a început discursul prezentându-şi bucuria ca se află la cea de-a doua ediţie a Mamaia Exotic Car Show: „Este o seară frumoasă, putem să admirăm maşini frumoase, fete frumoase şi sper să devină o tradiţie în Mamaia acest eveniment. Pentru ediţia de anul acesta, a venit special primarul din Monaco. Acolo, aşa cum bine ştiţi, turismul şi evenimente de acest gen constituie tradiţie. Vreau să le mulţumesc din suflet tuturor celor care au venit cu maşinile din colecţia proprie, care au cheltuit bani, care şi-au purtat maşinile şi s-au chinuit să le aducă aici pe diverse platforme, care au cheltuit să-şi expună aceste pasiuni ale lor, pentru ca dumneavoastră să le puteţi admira". Mazăre a spus apoi că pasiunea pentru maşinile vechi nu este una foarte costisitoare: „ E adevărat, în străinătăţuri se pune foarte mare preţ pe originalitatea maşinilor. Noi, aici, în Mamaia, ştim să punem preţ pe frumuseţea maşinii, chiar dacă ea nu este de o marcă sau de o vechime foarte înaintată şi, ca atare, nu este foarte, foarte scumpă". Pasiunea n-o fi una foarte scumpă pentru posesorii de maşini, dar nici foarte ieftină pentru bugetul local. Evenimentul a scos din vistieria primăriei nu mai puţin de 60.000 de euro, sumă care se adaugă la cei 350.000 de euro destinaţi spectacolelor de samba. Din cele spuse de organizatori, numai o bară metalică a costat 35 de euro, iar o bucată de catifea roşie, pentru delimitarea spaţiului de expunere, 20 de euro. Şi trebuie să ţinem cont că aproape întreaga piaţetă a Cazinoului a fost delimitată astfel. La sfârşitul festivităţii de premiere, Mazăre s-a declarat încântat de felul în care a ieşit manifestarea şi a spus că la anul numărul maşinilor expuse va fi cu siguranţă mai mare. Ce şi-ar dori, dintre exponate? Evident, cea mai sexy maşină, Shelby Cobra. „Mărturisesc că îmi place Cobra Shelby. Dacă voi mai cumpăra vreuna, următoarea va fi un Cobra Shelby, nu ştiu când să mai scăpăm de criza asta...".

{mos_ri:Mazare,masina}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunțul de ultimă oră al Poștei Române, referitor la pensii

03 May 2024 516

Cazul City Insurance SA - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Tribunalul București anunță noul termen

01 May 2024 413

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 583

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 875

Editorial Justiția este oarbă și uneori cam lentă

26 Apr 2024 609

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 666

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 495

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 373

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 618

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 555

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 788

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 778

MApN Acord de cooperare în domeniul apărării între România și Republica Coreea semnat, în premieră, la Seul

23 Apr 2024 262

Documentarul despre viața și cariera lui Ilie Năstase va rula în premieră la Constanța (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 448

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 584