Retete de post

Biscuiți de post cu portocale



Biscuiti de post cu portocale, un desert rapid pentru zilele de post.

De acesti biscuiti cu portocale se pot bucura nu doar persoanele care tin post ci si cei care urmeaza o dieta vegetariana sau vegana sau pur si simplu ii putem incerca daca ne dorim niste biscuiti deliciosi fara oua si fara unt. Biscuitii de post cu portocale se fac simplu, sunt crocanti si foarte foarte parfumati. Daca va place mai mult aroma de lamaie, puteti inlocui coaja si sucul de portocale cu aceeasi cantitate de lamaie, coaja si suc. Seamana foarte mult cu vestitii biscuiti americani crinkles, doar ca, asa cum va spuneam, sunt complet lipsiti de orice ingredient de origine animala.

Biscuiti de post cu portocale – Ingrediente (20 biscuiti)

  • 200 g faina
  • 50 g faina de migdale
  • 100 g zahar tos fin
  • 50 ml suc proaspat de portocale
  • 1 portocala mare (doar coaja rasa)
  • 25 ml lapte de nuca/soia/migdale
  • 4 g praf de copt
  • 10 ml ulei de floarea soarelui/arahide
  • 1 varf cutit sare
  • zahar tos fin + zahar pudra vanilat (pentru tavalit biscuitii de post)

Modul de preparare îl puteți găsi pe lauraadamache.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

lauraadamache.ro 12 retete de post simple si rapide

20 Nov 2018 772

Plăcintă cu năut şi spanac

28 Mar 2017 4708

Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere

27 Mar 2017 4944

Reţete post. Salată de linte şi roşii (video)

26 Mar 2017 1833

Tocanita de ciuperci

23 Mar 2017 1829

Salata Panzanella (salata de rosii si paine)

22 Mar 2017 1568

Cozonac de post

20 Mar 2017 1631

Waffe de post

19 Mar 2017 2457

Rețetă video. Varză creață cu legume. Rețetă de post

18 Mar 2017 1487

Video. Ardei umpluti cu orez, reteta post

17 Mar 2017 2193

Video. Reţetă de post - mâncare de spanac

16 Mar 2017 3571

Mancare de cartofi cu masline si orez (de post)

15 Mar 2017 2751

Prajitura de post cu fructe

14 Mar 2017 2101

Conopida cu praz la cuptor (video)

13 Mar 2017 1649

Sarmale de post in foi de vita

12 Mar 2017 2013