Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de activitatea derulată de Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa?

Percepţia cetăţeanului asupra activităţii unei instituţii este un subiect de interes pentru identificarea unor aspecte referitoare la nevoile cetăţeanului din prisma atribuţiilor conferite de lege.
 
Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa s-a înfiinţat în scopul exercitării atribuţiilor privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor în următoarele domenii: ordinea şi liniştea publică, circulaţia pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activitatea comercială şi evidenţa persoanelor.
 
Poliţia Locală face parte din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Constanţa şi îşi desfăşoară activitatea în interesul comunităţii, exclusiv pe baza şi în exercitarea legii, precum şi a actelor autorităţii deliberative şi ale celei executive ale administraţiei publice locale. Poliţia Locală Constanţa cooperează cu structurile teritoriale ale Poliţiei Române, ale Jandarmeriei Române, ale Poliţiei de Frontieră Române şi ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
 
În ultima perioadă, Poliţia Locală Constanţa a derulat o serie de acţiuni pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, a curăţeniei, dar şi în scopul creşterii gradului de siguranţă al cetăţeanului. Mulţi constănţeni au devenit deja vocali pe site-urile de socializare, nemulţumiţi fiind pentru că au fost amendaţi de poliţiştii locali.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează următorul sondaj de opinie, în vederea evaluării gradului de satisfacţie al constănţenilor în relaţia cu Poliţia Locală Constanţa:
 


 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gelu Manea

07 May, 2018 15:20

Sunt foarte multumit

Articole asemanatoare

Firme Constanța Agro Land Creative și-a schimbat denumirea și obiectul principal de activitate

25 Apr 2024 367

Schimbări în cadrul Dana Africana SRL, firma unei femei din Tulcea

25 Apr 2024 370

Firme Constanța Modificări importante în Vega Turism SA, controlată de Gabriel Comănescu

25 Apr 2024 414

ARBDD Ziua Pământului celebrată de copii la Sulina, județul Tulcea

23 Apr 2024 293

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 373

Decebal Făgădău, dat în judecată de administrația Chițac! Tribunalul Constanța amână procesul

22 Apr 2024 452

Cumpărări directe Primăria Costinești cumpără sistem video de supraveghere de la GMB Computers, pentru străzile din comună!

22 Apr 2024 337

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 531

Firme Constanța Transilvania Estival 2002 SA. Aprobarea repartizării dividendelor, printre punctele de pe ordinea de zi a AGOA

20 Apr 2024 364

Un restaurant înființat recent în Constanța și-a deschis punct de lucru în Năvodari

18 Apr 2024 439

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 638

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 512

Firme Constanța UMEX SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor

17 Apr 2024 543

Întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 352

Amendă de zeci de mii de lei pentru un operator economic din localitatea Lazu, județul Constanța. Ce nereguli a constatat Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 444