Stiri calde

Accident de muncă la magazinul Tonis! Un manipulant a ajuns la spital


Accident de muncă la magazinul Tonis, din Constanţa! Un bărbat de 57 de ani, care lucrează ca manipulant la societatea şi-a pierdut capacitatea de a mai lucra, după ce şi-a pierdut echilibrul în timp ce descărca marfă, pe 16 iulie. Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa.
 
În timpul descărcării coletelor din remorca camionului, lucrătorul s-a dezechilibrat şi a căzut. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.
 
Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC Tonis Trade SRL îm conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările şi completările ulterioare.
 

"După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului", au transmis inspectorii ITM.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DNA angajează! Trebuie să ai minim opt clase

02 Nov 2018 6064