Alianţa electorală PSD-UNPR-PC și-a depus listele de candidați pentru europarlamentare

Alianța electorală PSD-UNPR-PC a depus atăzi, la Biroul Electoral Central, dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.
Au fost prezenți la depunerea dosarelor cei trei lideri ai alianței – președintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, cel al Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea și cel al Partidului Conservator, Daniel Constantin, alături de zeci de susținători ai alianței electorale.
Lista a fost validată de Comitetul Executiv Național al PSD în luna februarie a acestui an. Pe prima poziție se află europarlamentarul PSD, Corina Crețu, urmată de senatorul PSD, Ecaterina Andronescu și de eurodeputatul și purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.
Pe listă se mai află și fostul ministru al Comunicațiilor Dan Nica, senatorul UNPR Damian Drăghici, fostul ministru PC pentru IMM-uri, Maria Grapini, europarlamentarii Daciana Sârbu, Ioan Mircea Pașcu, Viorica Dăncilă, adjunctul șefului de cabinet al comisarului european pentru agricultură, Sorin Moisă, și actualii eurodeputați Victor Boștinaru și Claudiu Ciprian Tănăsescu alături de alți candidați PC și UNPR.
Sursa foto: www.romanialibera.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Dacă mâine ar avea loc alegerile, ați merge la vot?

07 Apr 2024 1020

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 1206

#alegerilocale2020 Felix Stroe, candidat pentru funcția de președinte al CJC - “Mă bucur că această campanie, mi-a oferit ocazia să vin în fața oamenilor. Îi rog pe constănțeni să voteze pentru ei, pentru copiii și nepoții lor”

20 Sep 2020 3731

#alegerilocale2020 Stroe Felix, candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD-ADER pentru președinția CJC – “Soluția mea pentru creșterea calității vieții locuitorilor județului sunt banii europeni!”

02 Sep 2020 5200

LIVE TEXT Alianța USR-PLUS Constanța, lansarea candidaților pentru primăriile Eforie, Agigea și Cumpăna (galerie foto + video)

16 Jul 2020 3776

Hotnews.ro SURSE - Alianţa PNL-PDL va avea o conducere bicefală. Cel mai probabil va fi o alianţă electorală

09 Jul 2014 1932

„Selfie“ cu buletinul de vot şi confuzie la secţiile de votare din judeţul Constanţa Prezenţă foarte slabă la europarlamentare în judeţul Constanţa

26 May 2014 3077