Atenție constănțeni! A apărut o nouă metodă de înșelăciune! Indivizi necunoscuți realizează sondaje de opinie în numele Primăriei Constanța

O nouă metodă de înșelăciune la Constanța! Persoane necunoscute se recomandă ca fiind angajați ai Primăriei Municipiului Constanța în încercarea de a pătrunde în locuințele oamenilor.

Primăria Municipiului Constanța precizează că administrația locală nu desfășoară în acest moment niciun chestionar sau sondaj de opinie pe teren.

„Reamintim faptul că, în ultimele zile, o serie de indivizi care s-au recomandat a fi de la Primăria Municipiului Constanța, fără a prezenta niciun document de identitate, au abordat mai mulți constănțeni sub pretextul realizării unui sondaj de opinie și au încercat să pătrundă în locuințele oamenilor. Instituția noastră nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele”, precizează Primăria.

„Vă recomandăm să nu permiteţi accesul în locuinţă celor care vin să vă prezinte diverse „promoţii”, în scop caritabil sau pentru sondaje de opinie. Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, nu le lăsaţi să intre în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv ale celor de serviciu. Nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă. Nu comunicaţi date despre plecarea de acasă pentru o perioadă mai lungă în convorbirile cu alte persoane sau pe reţele de socializare”, avertizează reprezentanții Primăriei.

În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate secții de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, puteți apela Direcția Generală Poliția Locală Constanța -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).

Toate campaniile demarate de Primăria Municipiului Constanța și valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale ale instituției.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Unde vor fi amplasate containerele speciale pentru deșeuri voluminoase săptămâna viitoare

02 Dec 2022 398

Luv Somebody, firmă administrată de Ion Budi, la judecată cu Consiliul Local Constanța! Administrația locală a făcut apel

02 Dec 2022 762

Noi obligații pentru deținătorii de terase de alimentație publică. Noul Regulament de organizare a activităților comerciale în Constanța se află în consultare publică (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 690

LIVE VIDEO+TEXT. 104 ani de la Marea Unire Ceremonii, paradă militară și spectacol de artificii pentru celebrarea Zilei Naționale la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Dec 2022 1548

Pînă la sfârșitul anului, Primăria va desemna constructorul proiectului de reabilitare a imobilului liceului Traian din Constanța prinProgramul Operațional Regional

01 Dec 2022 572

Primăria Constanța cumpără servicii de mentenanță la sistemul de înștiințare, avertizare și alarmare a populației (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 514

SC High Construct Project SRL a mai câștigat alte două contracte de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 553

Undă verde de la Mediu pentru Ruta Ocolitoare Constanța! Date din proiect (DOCUMENT)

01 Dec 2022 2640

Basconslux Rom SRL, certificat de urbanism pentru lucrări efectuate fără autorizație de construire, la Constanța

30 Nov 2022 571

Ce răspuns a oferit Primăria Constanța pentru investiția anunțată de Westa Trade Invest SRL?

30 Nov 2022 519

Primăria Constanța bagă milioane de lei în reparația locurilor de joacă, dar nu are nicio soluție concretă pentru maximizarea duratei de viață a acestor investiții

30 Nov 2022 568

Investiție imobiliară pe strada Tulcei din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

30 Nov 2022 998

Ultimele zile în care puteți vota proiectele din cadrul campaniei „Tu decizi pentru Constanța”

29 Nov 2022 470

Manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României, la Cumpăna

29 Nov 2022 484

Constanța Paradă militară organizată de 1 Decembrie. Ce alte activități vor avea loc de Ziua Națională a României

29 Nov 2022 4311