Bărbat reținut după ce a încălcat obligațiile dintr-un ordin de protecție. Care sunt consecințele faptei lui

La data de 03 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 au reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un bărbat de 32 ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești și lovire sau alte violențe.

Din cercetări a reieșit că, în două rânduri,  în zilele de 16 iunie  și 02 septembrie 2018, bărbatul ar fi agresat fizic victima, o femeie de 42 ani, din municipiul Galați și ar fi încălcat astfel ordinul de protecție emis împotriva sa, la data de 31.05.2018, de o instanță civilă, care-i interzicea să se apropie de persoana în cauză la mai puțin de 100 m.

Agresorul a fost condus la sediul poliției pentru audiere și a fost reținut 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avere și interese Melania Tamara Covaci, șef Serviciu Catagrafie, Autorizare, Înregistrare și Evidență Informatizată la DSVSA Constanţa (DOCUMENTE)

10 Jan 2023 2224

În baza unei hotărâri judecătorești, Primăria realizează un PUZ care să îi permită unei firme de apartament să ridice un hotel în parcul Tăbăcărie (II) (documente)

04 Sep 2018 8561