Celebrităţile și-au luat adio de la Bobbi Kristina

 
La fel ca mulți dintre tinerii din generația ei, Bobbi Kristina Brown și-a deschis viața personală pe site-urile de socializare, iar acum, după moartea sa, tot la social media au apelat și numeroși fani ai mamei sale, simpatizanți obișnuiți, precum și celebrități pentru a-și lua adio de la singura fiică a lui Whitney Houston, conform CNN.com.
Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown, a murit ieri, la numai 22 de ani, la centrul de îngrijire din Atlanta unde a fost internată în 24 iunie, după ce a stat șase luni în comă. Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința sa la 31 ianuarie, iar poliția este de părere că fata ar fi stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă la spital, sub monitorizare permanentă. Tânăra era singura fată a cuplului format din Bobby Brown și regretata cântăreață Whitney Houston, care a murit în februarie 2012, la 48 de ani, în urma unei supradoze de droguri, în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel.
Multe dintre mesajele exprimate în mediul online au legat simbolic moartea lui Bobbi Kristina de cea a mamei sale, mamă și fiică fiind acum din nou împreună în cer, scrie Agerpres. De asemenea, condoleanțele s-au îndreptat și spre legendara solistă Cissy Houston, care și-a pierdut și nepoata după ce și-a pierdut în mod tragic fiica. Fanii îi sunt alături și lui Bobby Brown, care în ultimele luni de viață ale lui Bobbi Kristina nu și-a pierdut nicio clipă speranța că fiica sa își va reveni.
O serie de celebrități printre care Oprah Winfrey, solista rap Missy Elliott, vedeta de televiziune Kylie Jenner și regizoarea Ava DuVernay și-au oferit de asemenea condoleanțele.
Între timp, din partea autorităților a venit informația că trupul neînsuflețit al fiicei lui Whitney Houston va fi supus unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.


Sursa foto: eonline.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fiica regretatei Whitney Houston a murit din cauze nenaturale, spun legiștii

05 Mar 2016 2230

Moartea fiicei lui Whitney Houston Iubitul lui Bobbi Kristina, acuzat de omor

08 Aug 2015 2317

Fiica lui Whitney Houston a murit la 22 de ani

27 Jul 2015 2309

Bobbi Kristina Brown, deconectată de la aparatul de ventilaţie asistată

20 Feb 2015 2787

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, se simte mai bine

12 Feb 2015 2070

Cazul fiicei lui Whitney Huston, în atenția polițiștilor. Iubitul ar fi bătut-o

08 Feb 2015 2200

Membrii familiei vin la spital pentru a-și lua adio de la fiica lui Whitney Houston

06 Feb 2015 2577

Istoria tinde să se repete Fiica lui Whitney Houston, găsită fără semne vitale în cadă

31 Jan 2015 2244