Update! Gheorghe Donţu, numit de preşedintele Ţuţuianu în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Constanţa


A fost numit un nou membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa "Sfântul Andrei". 
Liderul Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, l-a numit pe consilierul judeţean de la PSD, Gheorghe Donţu, în Consiliul de Administraţie al unităţii medicale judeţene.

Informaţia a fost confirmată de vicepreşedintele care are în subordine unitatea medicală, Dumitru Learciu şi ulterior şi de preşedintele Ţuţuianu.  Acesta a mai spus că, în prima şedinţă de Consiliu Judeţean, va fi completat CA-ul spitalului cu reprezentanţii CJC.

Gheorghe Donţu a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că "în continuare, în prima şedinţă,  urmează să fie desemnaţi ceilalţi doi membri ai CA-ului spitalului. Mi-am dorit acest lucru tocmai pentru a înţelege diferenţa dintre un spital clasificat A1 şi percepţia publică, cum că acest spital este un dezastru. Poate că echipa managerială are ochelari de cal şi populaţia nu are dreptate. În orice caz, noul CA va lucra mult mai bine."

Vă reamintim că CA-ul spitalului este format din cinci membri. Trei dintre aceştia sunt desemnaţi de Consiliul Judeţean: unul este numit dirrect de preşedinte al CJC, iar ceilalţi doi sunt numiţi de plenul consiliului. Al patrulea membru este reprezentantul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, respectiv Facultatea de Medicină, prin dr. Liliana Tuţă, iar cel de-al cincilea membru este cel al Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa, prin reprezentantul desemnat Adriana Hâldan.

Update: În noua formulă, a mai precizat Learciu, preşedintele CA-ului Spitalului Judeţean va avea un mandat de  6 luni prin rotaţie. Preşedintele CA se alege de către membri CA în prima şedinţă după completarea acestuia.

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 114

Consiliul Județean Constanța Mai multe proiecte și evenimente culturale de interes public general, regional sau județean s-au calificat. Iată lista proiectelor

26 Apr 2024 482

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 466

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 498

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 565

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 729

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 309

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 665

CJ Constanța achiziționează 25 de microbuze electrice pentru UAT-urile din județ (VIDEO)

24 Apr 2024 630

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 677

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 859

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 544

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 316

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 807

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1298