Concurează duminică Dani Oţil despre circuitul de enduro de la Adamclisi

dani_otil.jpgVedeta matinalului Antenei 1, Dani Oţil, va participa duminică la etapa campionatului de endurocros organizată la Adamclisi.

„Voi ajunge la cursă duminică dimineaţă şi voi pleca seara pentru că înregistrăm pentru X-Factor, iar programul este foarte încărcat. Mă bucur foarte tare că se organizează un circuit şi în Dobrogea, zonă în care am două locuri preferate pentru a merge cu motocicleta, atunci când în restul ţării este zăpadă. Sunt foarte mulţumit de solul de acolo", a declarat Dani Oţil. Acesta a mai adăugat că este foarte mulţumit că se organizează un eveniment de gen în şi această parte de ţară: „Chiar vorbeam cu un prieten şi ne spuneam că avem în agendele telefoanelor numere ale unor oameni din mai toate zonele ţării, pasionaţi de enduro, pe care ne putem baza la orice oră din zi şi din noapte, dar, din păcate, nu şi în S-E". Dani Oţil a precizat că nu a văzut încă circuitul de la Urluia şi că abia aşteaptă să ajungă la cursa de duminică. Circuitul de la Adamclisi a fost amenajat în fosta cariera de la Urluia, zonă perfectă pentru practicarea endurocros-ului. Acţiunea este rezultatul colaborării dintre Instituţia Prefectului Judeţului Constanţa, Primăria Adamclisi, Federaţia de Motociclism şi Direcţia Judeţeană de Sport. În acest sens, cele patru instituţii au semnat un protocol zilele trecute. Prima competiţie găzduită de circuitul de la Adamclisi este Campionatul de Endurocros şi Cupa Trophaeum Traiani, care va avea loc pe 27 şi 28 august.

Sursa foto: Daniotil.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Soția lui Dani Oțil, ironii la adresa Mihaelei Rădulescu. „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco" (FOTO+VIDEO)

17 Apr 2022 5940

„Povestea continuă. Și continuă frumos!“ Pilotul Emil Ghinea a mai urcat o treaptă în carieră, la Campionatul Național de Viteză în Coastă (GALERIE FOTO)

08 Apr 2022 4783

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil Prima poză cu chipul copilului

24 Nov 2021 2839

Pilotul campion din Mangalia Emil Ghinea a urcat în premieră pe podium la open în Campionatul Național de Super Rally (galerie foto)

17 Aug 2021 3889

Dani Oţil şi-a lovit maşina la competiţia Super Rally de la Mangalia

22 May 2021 7690

Campioanele Simona Amânar și Camelia Potec au efectuat premierea la etapa de la Deva a Campionatului Național de Super Rally (galerie foto)

27 Aug 2020 3899

Vedetă de televiziune, la ceas aniversar. A fost prezentă la Carnavalul Mamaia 2014, în rolul Cleopatrei (video)

03 Aug 2020 2941

Obiectiv îndeplinit Pilotul Emil Ghinea, finalist la etapa de la Mangalia a Campionatului Naţional de Super Rally (galerie foto)

13 May 2019 4385

Răzvan Simion, partenerul de emisiune al lui Dani Oţil, scandal monstru în avion

27 Sep 2014 4823