Stiri calde

Cum comentează premierul Mihai Tudose posibila remaniere a Guvernului. Ce le-a transmis miniștrilor

Premierul Mihai Tudose a comentat în ediția specială "Income Magazine", de la Antena 3, declarațiile președintelui PSD Liviu Dragnea legate de o viitoare remaniere a guvernului.
 
Liderul social democrat a anunțat că în luna ianuarie coaliţia va face o analiză privind o o posibilă restructurare a Guvernului, Dragnea adăugând că este mulțumit de activitatea primului-ministru, dar că acesta nu este un tip foarte calm.
 

"Eu cred că cine e calm pe anumite zone, nu înțelege ce se întâmplă. Dacă vrem să fim calmi că nu avem autostrăzi după 27 de ani de democrație, le urez succes celor care vor să fie calmi. Eu nu pot să fiu calm. N-avem spitale și vrem să fim calmi", a subliniat premierul.

 
Mihai Tudose a adăugat că dacă anumiți miniștri s-au plâns liderului PSD de temperamentul său, nu au decât să-și scrie demisia.

Sursa:  Antena 3

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Harry-Ilan Laufer, numit consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă

17 Dec 2018 255

Guvernele PSD au rulat șase vicepremieri și peste 60 de miniștri Constănțenii care au ocupat portofolii în cabinetele Grindeanu și Tudose

26 Nov 2018 1008

Punctul de Trecere a Frontierei Lipniţa a intrat sub administrarea Primăriei localităţii. Ce trebuie să facă aceasta în termen de cinci ani

12 Sep 2018 575

Mesaj ironic pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Ce a transmis un fost jurnalist dintr-un hotel din Constanța

23 Aug 2018 942