Actualitate

Factura electronică poate aduce plinuri de carburant clienților Rompetrol Downstream. Vor fi organizate două tombole

Rompetrol Downstream, compania membră KMG International ce operează stațiile de distribuție carburanți, desfășoară în perioada 16 iulie – 10 septembrie o campanie de comunicare adresată clienților persoane fizice deținătoare de card Fill&Go, prin care este încurajata opțiunea de facturare electronică și renunțarea la cea imprimată pe hârtie. Cele 2 tombole organizate în cadrul campaniei oferă ca premii 20 de plinuri de carburant în valoare de 300 de lei fiecare, informează Rompetrol. 

„Acest demers este parte a strategiei noastre de dezvoltare durabilă, care cuprinde atât proiecte implementate la nivelul rețelei de benzinării – puncte de alimentare autovehicule electrice și hibrid, panouri solare, dotarea integrală cu becuri LED ș.a., dar și inițiative adresate clienților noștri, de informare și responsabilizare cu privire la consum. Anual imprimăm aproximativ 120.000 de facturi pentru clienții persoane fizice, iar prin factura electronică ne dorim ca efortul de protecție a mediului și a pădurilor să fie adresat în comun de companie și clienți” – a declarat Vladislav Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International.

La nivelul Rompetrol Downstream sunt peste 21.000 clienți activi persoane fizice, din care 51% au activat deja modul electronic de vizualizare a cheltuielilor, în timp ce clienții persoane juridice au activat opțiunea de factură electronică în proporție de 90%.

Campania se desfășoară sub sloganul „Sunetul drujbei este înfricoșător, la fel și defrișările” și folosește un mix de canale de comunicare adresate în special clienților proprii existenți. Activarea se face direct din contul de client din pagina www.rompetrol.ro/personal/fill-go (unde este disponibil și regulamentul campaniei), sau prin transmiterea unui email cu numele și codul de client la infoline@rompetrol.com.

Cardul Fill&Go Personal este un card securizat, disponibil în versiunea debit sau credit, fără dobandă sau comisioane, și reprezintă o soluție imediată pentru optimizarea timpului de alimentare și a resurselor financiare în rețeaua de benzinării Rompetrol și Rompetrol Partener, cu numeroase beneficii.

Factura electronică este doar una din inițiativele Grupului KMG International de protecție a mediului; în fiecare an cu implicarea angajaților compania derulează două campanii de plantare în județele Prahova și Constanța, alături de alte demersuri – ecologizări, dotare instituții publice (școli, spitale) cu panouri solare.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiţii în sectorul energetic din România Două proiecte noi, aprobate de Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român

31 Mar 2020 713

Rompetrol susține cu carburanți autoritățile din Republica Moldova, în lupta împotriva răspândirii virusului COVID-19

25 Mar 2020 848

În lupta împotriva COVID-19 în România Rompetrol va dona carburant pentru transportul medical de urgență şi va finanţa achiziționarea de echipament şi kituri de testare

23 Mar 2020 663

Rompetrol Well Services-măsuri pentru protejarea angajaților și partenerilor din zona punctelor de lucru

21 Mar 2020 1933

Rezultate operaționale record pentru Rompetrol Rafinare, în 2019

27 Feb 2020 420

Sistem de recuperare GPL de ultimă generaţie, implementat de Rompetrol Rafinare la nivelul rafinăriei Petromidia

25 Feb 2020 730

Combustibili de înaltă calitate de la Petromidia Staţie de carburanţi modernizată, inaugurată la Chişinău de Rompetrol Moldova

21 Jan 2020 691

Carburant premium de iarnă, produs în premieră la rafinăria Petromidia ​

13 Jan 2020 871

Felix Crudu Tesloveanu, noul director general al Rompetrol Rafinare

19 Dec 2019 734

Precizări ale DIICOT cu privire la finalizarea cazului “Rompetrol II”

10 Dec 2019 501

Poziția KMG International și a grupului KMG Rompetrol privitor la finalizarea cazului “Rompetrol II”

10 Dec 2019 486

Contribuţie la proiectul de dezafectare a platformei Gloria Rompetrol Well Services, servicii petroliere în largul Mării Negre

06 Dec 2019 1159

20 de benzinării, inaugurate în România de Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român

03 Dec 2019 528

Activitatea operaţională a Rompetrol Rafinare SA, motorul creşterii vânzărilor de carburanţi

16 Nov 2019 1515

ZIUA de Constanţa #sărbătoreşteDobrogea141, sub semnul lui Dionisie Exiguul Gheorghe Hagi, lt.-col. Daniel Mihai Ferencz şi Yedil Utekov, director general Rompetrol Rafinare, mesaje de Ziua Dobrogei

15 Nov 2019 2983