"Ia porumbu', că te fur!" Iată cu ce se ocupă vânzătorii ambulanţi pe care Mazăre îi tolerează pe plajă în Mamaia (video)

Jandarmii şi poliţiştii au surprins pe plaja din Mamaia două persoane care furau turiştii de pe cearşafuri. Un jandarm care se afla în timpul liber pe plaja din spatele hotelului Parc a observat, în această după-amiază, două persoane care ofereau spre vânzare porumb fiert. Prima persoană avea în mână o găleată, iar cea de-a doua, un minor cu o sacoşă voluminoasă într-o mână, privea cu mare atenţie la bunurile aflate pe cearceafurile turiştilor. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, subofiţerului i s-a părut suspect şi a observat cum adultul se întoarce uşor şi-i face un semn copilului. Cel din urmă a lasat sacoşa din mână, pe nisip, chipurile pentru a se odihni, iar când s-a ridicat a mai apucat o geantă aflată în imediata apropiere. Jandarmul l-a somat şi l-a reţinut pe minorul care a aruncat bagajele şi a încercat să fugă.
 
În acelaşi timp, o femeie aflată în apropiere a început să ţipe „prindeţi hoţii!” şi l-a văzut pe adultul care o agasa cu câteva minute în urmă, pentru a cumpăra porumb fiert. Ea şi-a recunoscut bunurile din şacoşa aruncată pe plajă. Jandarmul şi-a declinat identitatea şi a chemat echipajul  de ordine publică care se afla în zonă, deoarece cu puţin timp în urmă, o altă persoană a sunat la 112 şi a reclamat că i-a dispărut geanta în care avea cheile de la maşină, telefonul mobil, o sumă de bani şi alte obiecte de îmbrăcăminte. Cei doi au fost luaţi la întrebări, iar adultul a spus că nu-l cunoaşte pe minor, că nu are nici o legătură cu acesta şi că el doar vindea porumb. A fost verificat şi a reieşit că tocmai ce şi-a ispăşit o pedeapsă privată de libertate pentru furt.
 
Copilul a recunoscut că el a luat cele două bagaje şi că înaite, cu unchiul său, mai achiziţionaseră o geantă, pe care au ascuns-o. Celor doi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra bărbatului a fost găsită o sumă de bani şi mai multe bunuri pe care una dintre părţile păgubite le-a recunoscut. Cei doi au fost duşi la sediul Poliţiei Mamaia pentru continuarea cercetărilor şi le-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de furt. 
Amintim că primarul Radu Mazăre a declarat, în urmă cu aproximativ două săptămâni că le va da voie etnicilor romi să efectueze comerţ ambulant pe plajă. Afirmaţia a fost făcută în contextul în care Mircea Băsescu a fost arestat preventiv în urma plângerii familiei lui Bercea Mondial. Jubilând, edilul de Constanţa a spus că le „mulţumeşte ţiganilor că au salvat România”, prin darea în vileag a lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, Traian Băsescu. 
 





Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Activități preventive pentru siguranța turiștilor desfășurate de polițiștii din județul Constanța (FOTO)

02 May 2024 290

Bloc de zece etaje, cu restaurant și piscină exterioară, edificat în Mamaia Nord. One Construction Top SRL, undă verde de la APM Constanța

02 May 2024 386

S-a încheiat stagiunea 2023 – 2024 a Teatrului de Stat Constanța. Urmează reprezentații la mai multe festivaluri naționale și renovarea Sălii Studio

02 May 2024 407

OMD Mamaia Concertul din această seară cu Lidia Buble și Misha a fost anulat – Iată noul program

02 May 2024 548

Acțiunea Blocada, în stațiunea Mamaia! Șofer drogat, tras pe dreapta de polițiști (GALERIE FOTO)

02 May 2024 326

Constanța Bărbat, luat pe sus de jandarmi la Festivalul Sunwaves din Mamaia (FOTO+VIDEO)

02 May 2024 742

Misha și Lidia Buble dau tonul distracției la Constanța, în această seară

02 May 2024 472

Afaceri Constanța O nouă agenție imobiliară în Mamaia, administrată de un bărbat din Qatar!

02 May 2024 272

Primăria Constanța și-a dat acordul Costea Halep, unchiul tenismenei Simona Halep, construiește un bloc de opt etaje în zona Butoaie din Mamaia

02 May 2024 599

Știri Constanța Accident rutier în Mamaia. O mașină a intrat într-un stâlp în zona unui peco

02 May 2024 812

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în județul Constanța

01 May 2024 533

Alpha Builders Group SA va edifica două blocuri turn de 12 etaje în Mamaia. Dezbaterea publică, organizată de APM Constanța pe 22 mai

01 May 2024 559

Evenimente în Constanța 01-05 mai 2024 Iată ce poți face în minivacanța de 1 Mai și Paște!

01 May 2024 2876

Plaja din Stațiunea Mamaia, pustie în minivacanța de 1 Mai! (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 May 2024 817

Investiție de aproximativ 1,5 milioane de euro Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” vrea să cumpere servicii pentru organizarea a două festivaluri (DOCUMENT)

01 May 2024 400