Stiri calde

Imagini de la evenimentLiviu Popa, directorul general RADET, despre distribuţia pe orizontală şi contorizarea individuală a apei calde (galerie foto)

Membrii Asociației de Proprietari bloc MF3 prezintă în aceste momente, la sediul din strada Mircea cel Bătrân nr. 88 bloc MF3 parter, beneficiile obținute prin utilizarea timp de un an de zile a instalației de distribuție pe orizontală a energiei termice cu contorizarea consumurilor la nivel de apartament.
 
În cadrul evenimentului sunt prezentate avantajele utilizării acestei soluții tehnice: creșterea calității serviciului de furnizare a căldurii și a apei calde, față de celelalte soluții alternative, gestionarea costurilor prin reducerea consumurilor de energie termică și apă, posibilitatea gestionării consumului la nivel de apartament și asigurarea unei independențe față de ceilalți consumatori din bloc, menținerea calității aerului din vecinătatea imobilului în lipsa oricărei forme de emisii de noxe, siguranță în exploatare, etc.

La eveniment participă reprezentanți ai firmelor Elsaco SA (furnizor de mijloace de măsurare) și RADET Constanța  (furnizor de energie termică în sistem centralizat).

Informaţii suplimentare

Preocupaţi fiind de asigurarea unor servicii de calitate tuturor clienţilor pe care RADET îi deserveşte cu energie termică în municipiul Constanţa, RADET a identidicat şi a propus asociaţiilor de proprietari o soluţie tehnică care să le asigure un control individual asupra confortului termic şi asupra costurilor pentru asigurarea acestora.

Soluţia propusă de RADET constă în schimbarea actualei distribuţii din blocurile de locuinţe, pe verticală, într-o distribuţie pe orizontală, care permite contorizarea individuală la uşa fiecprui apartament şi asigurarea apei calde de consum în regim continuu.

RADET Constanţa împreună cu firma Vestra Industry, companie din grupul Elsaco SA, furnizoare de mijloace de măsurare, a realizat, la comanda Asociaţiei de Proprietari bloc MF 3, din strada Mircea cel Bătrân nr. 88, un astfel de proiect.

După aproape un an de la punerea în funcţiune, RADET prezintă o situaţie comparativă a consumurilor realizate înainte şi după implementarea proiectului la acest bloc.

Pentru a evidenţia rezultatele obţinute în urma implementării proiectului am ales pentru comparaţie două sezoane de furnizare încălzire succesive, de dinainte şi de după implementarea proiectului, respectiv sezonul de furnizare încălzire 2016-2017 şi sezonul furnizare încălzire 2017-2018.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avarie în Constanţa. Mai mulţi abonaţi sunt afectaţi de lipsa energiei termice

17 Jan 2019 1147

Anunţ al RADET Constanța pentru reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari. Când pot fi ridicate facturile fiscale

16 Jan 2019 391

O avarie a Electrocentrale Constanța (CET Palas) afectează furnizarea apei calde și căldurii către abonați din Constanța. Ce zonă este afectată

16 Jan 2019 1422

Avarie în Constanţa. Mai mulţi abonaţi au rămas fără energie termică

14 Jan 2019 698

Avarie RAJA la Constanţa. Ce zone sunt afectate de lipsa energiei termice

14 Jan 2019 503

O avarie RAJA afectează furnizarea agentului termic către abonaţi

11 Jan 2019 879

Anunţ important de la RADET Constanța pentru reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari

10 Jan 2019 529

O avarie CET Palas afectează furnizarea energiei termice în Constanţa. Care sunt zonele afectate

09 Jan 2019 742

O avarie CET Palas afectează furnizarea energiei termice în Constanţa. Ce zone sunt afectate

08 Jan 2019 763

RADET Constanța scoate mai multe posturi la concurs

06 Jan 2019 2215

RADET Constanța face angajari

05 Jan 2019 854

SPAS Constanţa Doar jumătate dintre beneficiarii ajutorului de încălzire cu combustibil solid au primit brichetele vegetale

04 Jan 2019 1145

O avarie ENEL afectează furnizarea energiei termice în Constanţa. Ce străzi sunt afectate

02 Jan 2019 1162

O avarie CET Palas afectează furnizarea energiei termice în Constanţa. Care sunt zonele afectate

01 Jan 2019 1423

O avarie CET Palas afectează furnizarea energiei termice într-un cartier din Constanţa

28 Dec 2018 835