LIVE, în Constanța AUR vrea două referendumuri, unul pentru familie și un altul pentru plata cu cash! (FOTO)















Update8: În acest moment încă se fac măsurători, însă șanse mari să fie nominalizat pentru candidatura la Primăria Constanța le are directorul Ceronav,  fostul PNL- ist, Sorin Ovidiu Cupșa. De asemenea, senatorul Mateescu a spus că omul de afaceri Mohammed Murat nu are adeziune depusă la AUR județul Constanța.

Update7: Purtătorul de cuvânt,  Dumitru Bădragan a anunțat că până la sfârșitul lunii octombrie, AUR va anunța candidatul pentru Primăria Constanța.

Update6: Vasile Balmuș este de părere că Eforie a fost capturată de reprezentanții marilor partide în ultimii ani, iar cetățenii sunt cei care au avut de suferit.


Update 5: Vasile Balmuș vorbește despre situația orașului Eforie, care in opinia acestora a scăzut din toate punctele de vedere.

"Eforie s-a depunctat an de an și prin acordarea de facilități oamenilor de afaceri și a taxelor mari pe care le plătesc atât agenții economici dar și populația”


Update4: Dumitru Bădrăgan spune, la rândul său, că în județ se organizează campania „AUR te aude!" , dar și "Cumpărăm de la producătorii români".

Update3: Avocatul Stela Ioan vorbește despre programul partidului pe agricultură, dezbătut zilele trecute la nivel național.

"În ceea ce privește agricultura putem fi cea mai mare tare producătoare și nu exportatoare de produse agricole. Ne-am propus sa chemăm alături de noi experți din domeniu pentru ajutorarea fermierului român", spune reprezentanta AUR.




Update2: Tot  senatorul Mateescu spune că AUR va susține în continuare eliminarea pensiilor speciale.

Update1 :  Mateescu anunță că AUR va iniția două referendumuri. Primul vizează ca salariul minim să fie de 5000  de lei și plățile cu numerar, după modelul Austriei sau Elvetiei. Iar cel de-al referendum va viza familia, în sensul tradițional. „Un referendum similar a mai fost organizat și în 2018, dar nu a fost validat”, susține senatorul.

Partidul AUR, filiala Constanța, organizează azi, 12 octombrie, o conferință de presă. Aceasta se desfășoară la sediul partidului de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 10.

La eveniment Sunt prezenți senatorul Sorin Cristian Mateescu, Dumitru Bădrăgan, Vasile Balmuș ( organizația Eforie) și av. Stela Ioan, coordonator organizația de femei AUR.

În deschidere, senatorul Sorin Mateescu vorbește despre activitatea din Parlament și despre vizita pe care a făcut-o Zelenski în Romania.

„Ne așteptăm ca președintele Ucrainei sa se adreseze din Parlament poporului român, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat ", declară acesta.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 1053

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 618

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 360

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 693

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 959

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 687

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 642

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 641

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 536

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 955

CSM Constanța box Amalia Niță, pentru a patra oară campioană europeană! (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 836

CSM Constanța box Amalia Niță, în finala Campionatului European. La un meci de al patrulea titlu continental!

12 Apr 2024 874

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 600

Știri Constanța Banca Națională a României lansează monede cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 500

Judecătorii din Constanța îi permit lui Dan Diaconescu să plece în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! (MINUTĂ)

09 Apr 2024 685