Mare petrecere la ziua comunei Peștera Mii de oamenii petrec la sărbătoarea Florii de Salcâm

Ziua Comunei - Sărbătoarea Florii de Salcâm de la Peştera este în plină desfăşurare! Mii de persoane au venit astăzi în comuna Peştera pentru câteva ore de distracţie, spectacol şi bună dispoziţie. Chiar dacă sunt câţiva nori de ploaie care s-au deasupra localităţii, asta nu îi împiedică să se simtă excelent pe cei care au venit aici dispuşi sa uite de griji. Mai pe înserat, un superb foc de artificii este asteptat sa inunde cerul, nu înainte ca surprizele pregătite de primarul Valentin Vrabie să fie dezvăluite rând pe rând. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Vrabie s-a întrecut pe sine cu organizarea Zilei Comunei Peştera Peste 40.000 de oameni au petrecut la „Sărbătoarea Florii de Salcâm“ (galerie foto)

18 May 2015 5181

Comuna Peştera, capitala bunei dispoziţii Sărbătoarea Florii de Salcâm, aşteptată cu nerăbdare de zeci de mii de oameni (galerie foto)

12 May 2015 9958

La Ziua Comunei „Vrem să fim lăsaţi să trăim fără să ne pierdem demnitatea!“, au cerut locuitorii din Peştera (galerie foto)

12 May 2014 3996

Capitala bunei dispoziţii se mută, sâmbătă, la Peştera „Sărbătoarea florii de salcâm“ aşteptată cu nerăbdare de zeci de mii de oameni

04 May 2014 3534

Începe numărătoarea inversă până la Ziua Comunei Peştera „Sărbătoarea Florii de Salcâm“, aşteptată cu nerăbdare de zeci de mii persoane

29 Apr 2014 8902