O vară fără tarabe, ochelari de soare sau ponei. Vom avea biciclete și minicaruri mai puține (galerie foto)

Astăzi a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Constanţa. Au fost 15 consilieri prezenţi. Pe ordinea de zi s-au aflat patru proiecte. Proiectul 1 a fost retras în primele minute de la începerea şedinţei.

Celelalte trei proiecte au trecut cu unanimitate de voturi. Aşa încât, şedinţa a fost una scurtă. Consilierii au decis ca următoarea şedinţă ordinară să aibă loc în 27 aprilie.

Şedinţa a avut loc în staţiunea Mamaia, în parcarea Albatros. Viceprimarul cu atribuţii de primar, Decebal Făgădău, a ales acest loc pentru şedinţă pentru că cel puţin două proiecte de hotărâre de pe.ordinea de zi vizează Regulamentul de funcţionare a staţiunii Mamaia.

Pentru a putea măsura nivelul decibelilor muzicii care se aude din boxe, Poliţia Locală a fost dotată cu sonomentru clasa A. De asemenea nu vor mai fi permise tarabele de comercializare a ochelarilor de soare, vor dispărea poneii de tot, iar tarabele de legume-fructe au fost limitate la trei, în puncte cheie din staţiune. Totodată, centrele de închiriere a bicicletelor vor fi reduse şi vor putea fi închiriate doar biciclete de o persoană. Şi minicarurile vor avea alte reglementări de traseu. Dispare şi autorizarea punctelor cu alte destinaţie de la terasele de alimentaţie publică.
 
Beach-barurile pot funcţiona non-stop dacă respectă nivelul de zgomot şi codul CAEN pentru care au fost autorizate.

„În Satul de Vacanţă nu vom mai autoriza nicio activitate care tranzitează Satul de Vacanţă. Vrem un comerț civilizat”, spune Făgădău.


În ceea ce priveşte parcarea ce va fi inaugurată acum, aceasta va fi gratuită, după cum spune viceprimarul. Ea va avea 394 locuri de parcare.

„Vom face o vizită în week-end ca să vedem cum arată staţiunea Mamaia. Eu cred că astăzi staţiunea este pregătită să îşi întâmpine turiştii”, spune Făgădău.


Viceprimarul cu atribuţii de primar a mai spus că nu vom avea Ziua Constanţei.
 

„E voinţa mea politică”, a spus Făgădău. Sursa foto: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parcare gratuită. Confort Urban ridică parcometrele din stațiunea Mamaia!

15 Sep 2022 2875

În urmă cu scurt timp! Ce a decis Tribunalul Constanța în legătură cu Regulamentul parcărilor! S-a cerut anularea întregului regulament (MINUTA)

10 Aug 2022 3488

PUZ-ul pentru parcarea supraetajată din zona Casa de Cultură în analiza Comisiei de Urbanism și Amenajarea Teritoriului

08 Aug 2022 682

Dispar alte locuri de parcare. Ce planuri are Primăria Constanța pentru bulevardul Mamaia?

02 Aug 2022 3784

Euro Vial Residence, undă verde de la Mediu pentru o investiție în Mamaia Nord

01 Aug 2022 645

Câți bani au fost colectați din plata taxelor de parcare în Constanța și Mamaia până la introducerea gratuității pe timpul nopții? (DOCUMENTE)

30 Jul 2022 6890

Constănțeanul supărat. Gratuitate doar pe timp de noapte. Abonamentele achiziționate pentru plata parcării în municipiu rămân neschimbate

27 Jul 2022 2080

Oficial. Parcare gratuită în Mamaia și Constanța în intervalul 19.00 - 09.00 până la sfârșitul anului (DOCUMENTE)

26 Jul 2022 2621

Sondaj de opinie. Cititorii s-au pronunțat. Eliminarea taxei de parcare pe timp de noapte nu mai poate salva sezonul estival în stațiunea Mamaia

25 Jul 2022 981

Editorial Regulamentul locurilor de parcare din Constanța. Lecția de masochism politic din cazarma lui Chițac!

23 Jul 2022 2381

PSD Constanța „PSD a vrut suspendarea totală a plății parcării în Mamaia și Constanța, PNL și USR au votat împotrivă“

22 Jul 2022 1689

USR Constanța „Tarifele pentru parcările din Mamaia și Constanța rămân la fel, nu se schimbă nimic“

21 Jul 2022 880

UPDATE Bătaie de joc la adresa constănțenilor. După 2 ore de dezbateri, Consiliului Local Constanța nu a fost în stare să se înțeleagă pe proiectul de modificare a Regulamentului parcărilor!

21 Jul 2022 4709

Astăzi se decide soarta tarifelor la parcare pe timp de noapte în municipiul Constanța. Iată amendamentele consilierilor USR

21 Jul 2022 603

VIDEO Vergil Chițac a anunțat suspendarea plății parcării pe timp de noapte în Mamaia și Constanța, indiferent dacă e sau nu sezon estival. Proiectul îl contrazice!

20 Jul 2022 1626