Stiri calde

Prefectul Palaz scrie pe blog „Pesedistul tot comunist rămâne. Şi în concepţie, şi în manifestări“

claudiu-palaz_.jpg„Ce a moştenit primarul Constanţei de la Kim Jong-il

Coreea de Nord: Înmormântarea liderului comunist a fost un adevărat show regizat până în cel mai mic detaliu, pentru a arăta cât de iubit a fost Kim Jong II.

Primăria Constanţa: Participarea primarului la proteste a fost atent gândită, astfel încât să se vadă cât de mult se solidarizează acesta cu suferinţele protestatarilor, doar că nu i-a prea ieşit la Arcul de Triumf, căci Ponta şi Antonescu n-au vrut să se compromită chiar atât de mult. Sau nu l-or fi recunoscut în uniforma de Che Guevara, căci erau învăţaţi cu cea de nazist sau... de playboy-ist.

Coreea de Nord: Coreenii care nu au fost „destul de trişti" după moartea lui Kim Jong II şi nu l-au plâns vor fi pedepsiţi, iar cei care nu au participat la feneralii vor fi trimişi în lagăre de muncă.

Primăria Constanţa: Funcţionarii care sunt trimişi să protesteze în faţa prefecturii şi care nu scandează măsurile antiprezidenţiale, antiguvernamentale şi, în plus, antiprefecturale sunt consemnaţi şi traşi de urechi de superiorii lor, care, la rândul lor, sunt traşi de urechi de şeful lor.

Coreea de Nord: Comuniştii îi construiesc un portret de legendă succesorului la conducerea ţării, fiind numit „geniu între genii" în problemele militare, deşi nu are niciun fel de experienţă în acest domeniu.

Primăria Constanţa: Sfetnicii primarului îi cumpără 40 de berete roşii şi îmbracă un grup de tineri în uniformă militară, pentru ca primarul Che Guevara să facă inspecţia de front şi să-i ducă să-l dea jos pe Băsescu.

Ce a moştenit primarul Constanţei de la Iliescu

Să comparăm reacţia primarului în 2012, cu cea a lui Iliescu, mentorul său, în 1990. Atunci, „bunica pesedistă" chema minerii să facă ordine în Bucureşti. Acum, pesedistul Constanţei cheamă pe toată lumea la bătaie ca să se bage şi el, aşa cum s-a lăudat acum câteva zile, în schimb îi critică pe jandarmi că-şi fac datoria ca la carte, ţipând ca disperatul că jandarmii sunt prea duri. Oare a uitat ce bătăi au administrat manifestanţilor minerii lui Miron Cosma? Sau şeful pesediştilor constănţeni iubeşte într-atât anarhia încât nu înghite disciplina militară? Milităria nu înseamnă circ în haine kaki şi berete roşii, ci aplicarea legii!

Şi încă ceva: cât de credibil este primarul care a declarat acum câteva zile despre Raed Arafat: „Nu m-aş fi întors să ling acolo unde am fost scuipat" şi care tot el se lăuda până deunăzi că el este cel care prin anii 90 l-a enervat într-atât pe Iliescu încât l-a făcut să-l apostrofeze „măi, animalule" (deşi chiar şi aici Mazăre intră în hainele altcuiva, căci adevăratul jurnalist incomod a fost Paul Pârvu)? Cum se împacă expresia aplicată lui Arafat cu faptul că de ani întregi el însuşi linge pe lângă Iliescu and comp.? Chiar nu vezi, domnule primar, cât de incoerent eşti?“, a scris prefectul Claudiu Iorga Palaz pe blogul său. 

 http://www.claudiupalaz.ro/general/pesedistul-tot-comunist-ramane-si-in-conceptie-si-in-manifestari.html


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizia, publicată în Monitorul Oficial. Modificări în societatea C-Tech SRL, controlată de Corneliu Dică

20 Jun 2019 1055

Acţionarii CN APM SA Constanţa vor alege, în luna mai, membrii provizorii în Consiliul de Administraţie. Alte puncte, pe ordinea de zi a şedinţei

27 Apr 2019 1030

Un constănţean, numit administrator al Habitat şi Ambient SA

25 Mar 2019 449

Acţionarii Litoral Construct decid aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2019

18 Feb 2019 698

Ordinea de zi a Adunării Generale a CN APM Constanţa. Când va avea loc şedinţa (document)

06 Feb 2019 990

Au fost aleşi membrii Consiliului de Administraţie al CN APM Constanţa SA. Cine sunt aceştia şi ce indemnizaţii vor primi

02 Feb 2019 2227

Va fi ales un nou director interimar la CN APM Constanţa. Ce spune Dan Nicolae Tivilichi

30 Jan 2019 2207

Decizii importante luate în Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Aliment Murfatlar

30 Dec 2018 674

S-a dispus închiderea procedurii insolvenţei împotriva firmei Muntenia Estival 2002, controlată de Mihaela Borcea. Se convoacă AGA pentru decizii importante

29 Dec 2018 812

Modificări în cadrul societății Tomis SA

28 Dec 2018 562

A fost convocată AGA Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa

26 Nov 2018 1143

Cum au fost împărțite părțile sociale ale Black Sea Services după decesul asociatului Adrian Iancu

17 Nov 2018 1109

Ordinea de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor CN APM Constanţa de la sfârşitul lunii, completată. Ce subiect important va fi adus în atenţie

09 Oct 2018 1373

Adunarea Generală a Acţionarilor CN APM Constanţa, convocată la sfârşitul lunii. Cine rămâne şi cine pleacă dintre membrii Consiliului de Administraţie

02 Oct 2018 2176

Societatea Balneoterapia Saturn SRL va fi dizolvată. Cine a luat decizia și când va intra în vigoare

01 Oct 2018 894