Primele zile ale mandatului lui Minca la conducerea primariei Mangalia

minca_mangalia.jpgSchimbare de 180 de grade în ceea ce priveşte comunicatele de presă ale Biroului Mass-media din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia. După ce site-ul primăriei trecea în revistă „înfăptuirile" fostului edil local, Mihai Claudiu Tusac, iată că angajaţii au trecut deja la numărarearealizărilor - e drept, de numai o săptămână - a primarului interimar, Ion Mincă.

Pe site-ul primăriei http://www.mangalia.ro/, unde toate comunicatele de presă de anul trecut au fost arhivate într-un singur link, se arată că „De la preluarea atribuţiilor de primar de către Ion Mincă, Primăria Mangalia a redevenit o instituţie deschisă, dedicată exclusiv activităţilor de administraţie publică, în conformitate cu mandatul interimar primit prin Ordinul Prefectului. Accesul în instituţie a fost demilitarizat complet, astfel încât reprezentanţii Poliţiei Comunitare, însărcinaţi prin ordin de serviciu cu paza şi protecţia instituţiei, să permită intrarea necondiţionată a oricărui cetăţean".

Mincă promite că nu va trece la „vânătoarea de vrăjitoare"

Ne sunt anunţate şi „premiere absolute". De exemplu, şedinţa Consiliului Local Mangalia, ce a avut loc la începutul săptămânii, la care au participat, după un an de zile, şi reprezentanţii PSD. „Ne pregătim pentru o perioadă de stabilitate politică aproape fără precedent în Mangalia, având în vedere că mandatul exercitat de Ion Mincă este expresia majorităţii formate din PDL, PNL, PC şi PRM, având mai nou sprijinul pe proiectele de interes public al consilierilor FD şi PSD. (...) Avem onoarea de a anunţa că Mangalia a devenit, ca urmare a hotărârilor adoptate în ultima şedinţă a Consiliului Local, unul din cele mai atractive oraşe pentru mediul de afaceri. Nu suntem un paradis fiscal, însă avem deja cele mai mici taxe pentru persoanele juridice din ţară".

Primarul interimar promite că nu va declanşa o „vânătoare de vrăjitoare" şi că angajaţii primăriei vor putea avea orice opţiune politică, dar pe care nu şi-o pot exprima în cadrul instituţiei. Se mai anunţă, pe site-ul primăriei, că în ultima vreme au fost emise peste 150 de certificate de urbanism, autorizaţii de construire şi răspunsuri către cetăţeni, întârziate în perioada anterioară, au fost stopate o parte din scurgerile financiare pe contracte încheiate fără respectarea condiţiilor legale de atribuire, cu vicii de formă şi fond.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

HahnJO31

25 Jun, 2010 12:09

Houses and cars are expensive and not everybody can buy it. But, personal loans are created to support different people in such kind of cases.

ELENA DIN MANGALIA

28 Dec, 2009 21:29

DOMNILOR AM AJUNS DE RASUL LUMI AM AVUT UN PRIMAR CARE NEA FACUT CUNOSCUTI IN TOATA LUMEA ,ACUM SAVETI GRIJA DE BANI PE CARE NOI II PLETIM LA IMPOZITE CAT DE CURAND O SA IESIM IN FATA PRIMARIEI SA VA CEREM SOCOTEALA ANTEM DE RASUL CURCILOR.

Articole asemanatoare

Maluma, superstarul global al muzicii reggaeton, vine pentru prima dată la Neversea, în Constanța

09 May 2024 540

Anunțul de ultimă oră al Poștei Române, referitor la pensii

03 May 2024 566

Cazul City Insurance SA - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Tribunalul București anunță noul termen

01 May 2024 498

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 611

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 908

Editorial Justiția este oarbă și uneori cam lentă

26 Apr 2024 662

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 699

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 510

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 382

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 640

Fostul premier Petre Roman pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990

25 Apr 2024 578

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 808

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 799

MApN Acord de cooperare în domeniul apărării între România și Republica Coreea semnat, în premieră, la Seul

23 Apr 2024 268

Documentarul despre viața și cariera lui Ilie Năstase va rula în premieră la Constanța (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 453