Stiri calde

UPDATE3-Sandra, fiica viceprimarului din Bărăganu, este condusă pe ultimul drum. Colegii au tricouri negre, cu poza ei pe piept (galerie foto+video)

Este o zi tristă pentru familia Vrejoiu, aşa cum ar fi pentru orice părinte care este nevoit să-şi îngroape copilul răpus de un virus la doar 18 ani. Cui să ceri socoteală? Sorții? Lui Dumnezeu? Se spune că nu există pe lume durere mai mare ca cea a unui părinte care este nevoit să-și îngroape copilul mort înaintea lui. Familia Vrejoiu mai are un copil. Poate asta îi va întări puțin și îi va ajuta să treacă peste acest hop.

La casa viceprimarului Vrejoiu este o zi insuportabil de tristă. Tot satul Lanurile s-a strâns la poarta lui. E greu să spui ceva. Ce cuvinte miraculoase i-ar putea ajuta pe părinți? Doar ei știu ce e în sufletul lor.

Sandra Paraschivescu Vrejoiu era un copil bun. Așa spun toți. Învăța bine, își asculta părinții. Un virus blestemat i-a atacat inima și a trimis-o pe lumea cealaltă, sub privirile disperate ale iubitului. O poveste Trista. Un destin nedrept.

La poarta părinților s-au strâns toți colegii Sandrei pentru a o conduce pe ultimul drum. Sunt și vecini, neamuri, cunoscuți, oameni curioși, oameni uimiți de destinul acestei adolescente. Toată lumea plânge încetișor.

Pe buzele oamenilor se conturează "Săndruța, de ce ai plecat?" și "Nu pot să cred că te-ai dus așa repede".
 
Colegii poartă tricouri negre cu poza Sandrei în piept, lângă inimă. Este îmbrăcată în rochie de mireasă cu un buchet de trandafiri roz....

UPDATE3, ora 13.19:


La biserică mai sunt zeci de oameni care aşteaptă să o conducă pe Sandra pe ultimul drum.
 

UPDATE2, ora 12.48:

"STELELE CARE CAD NU PIER, ELE SE DUC SPRE UN ALT CER. RĂMAS BUN, SANDRA", Este scris pe un cearșaf agățat pe un gard în drumul spre biserică.UPDATE - ora 12.39:


În aceste momente, cortegiul funerar îndreaptă spre biserică. 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragediile care au îndoliat învăţământul constănţean! Copii, nu vă vom uita niciodată! (galerie foto)

13 Jun 2016 15357

„Ce este viaţa? De la o banală răceală...“ O săptămână de la tragedia care a zguduit Constanţa - decesul Sandrei

18 May 2016 2066

„Trebuia să trăiască, să fie mireasă“ Ultimul drum al Sandrei, fata din Constanţa răpusă de un virus, presărat cu flori şi lacrimi (galerie foto + video)

13 May 2016 16121

Răpusă de un virus La doar 18 ani, Sandra Paraschivescu Vrejoiu a plecat la ceruri din braţele iubitului (galerie foto+video)

12 May 2016 6216

UPDATE3 - Răpusă de o răceală? Fiica viceprimarului din Bărăganu, Sandra Paraschivescu Vrejoiu, va fi înmormântată mâine (galerie foto+video)

11 May 2016 21393

UPDATE 6. „Refuz să cred" Sandra Paraschivescu Vrejoiu, elevă a Colegiului Naţional „Constantin Brătescu“ din Constanța, a murit în somn

10 May 2016 31452