Stiri calde

Secretarul Camerei, Marcel CiolacuStemele din Parlament vor fi schimbate

Secretarul Camerei, Marcel Ciolacu, a precizat, azi, după ședința Biroului permanent al Camerei, că secretarul general a fost însărcinat cu demersul ca toate stemele din Parlament să fie schimbate, ca urmare a modificării Legii 102/1992, privind stema țării și sigiliul statului, anunță Agerpres.

Potrivit modificării Legii 102/1992, până la data de 31 decembrie 2018, autoritățile publice au obligația să înlocuiască stemele și sigiliile existente în prezent, cu noile modele. Până la această dată, cele două modele de stemă a României pot fi folosite în continuare, se menționează într-un memorandum intern al secretarului general al Camerei.

Actul normativ pentru modificarea Legii nr. 102/1992, privind stema țării și sigiliul statului, prevede readucerea coroanei pe capul acvilei de aur din stema țării, mai scrie sursa citată.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„USR deschide porţile Parlamentului, la doi ani de la alegeri” Oaspeţii lui Stelian Ion, obstrucţionaţi să participe la şedinţa de plen, deşi aveau o cerere oficială aprobată

07 Dec 2018 665

Dezbaterea 'Ora prim-ministrului', programată astăzi în plenul Camerei Deputaţilor, amânată. De ce a fost luată această decizie

14 Nov 2018 273