Traian Basescu isi depune candidatura astazi, la ora 14.00

 

Preşedintele Traian Băsescu îşi va depune candidatura la Preşedinţie la Biroul Electoral Central astăzi, la ora 14.00.

Pedeliştiiarvrea caşeful statului să se prezinte la BEC cu aproape două milioane de semnături, astfel că momentul depunerii candidaturii este în acest moment condiţionat de adunarea dosarelor cu toate semnăturile strânse relatează NewsIn..

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a spus că militanţii partidului continuă să strângă semnături de susţinere a candidaturii lui Traian Băsescu, astfel încât numărul acestora să fie cât mai mare în ziua în care şeful statului îşi va depune oficial candidatura pentru un nou mandat.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ursu Vasile

21 Oct, 2009 16:04

Da, harasho tovarashe Lupu, Sa nu ne mai lasam amagiti de promisiunile marinarului si ale lui Boc care ne-au saracit in plina criza economica mondiala. Da, am saracit in mandatul lui Basescu, de aceea drumurile duduie de carute de ultimul tip (Toyota, Renault, Skoda, VW, BMW, Mercedes, etc., etc.)si pe orice drumeag de tara te-ai duce pana si ultimul prost si-a luat Logan. Numarul obezilor a crescut exponential, Numarul deceselor cauzate de excese de zahar, alcool si grasimi este in continua crestere, Supermarketurile sunt pline de amarati cu caruturi pline la orice ora din zi si noapte, bugetarii s-au plictisit de mult in concedii la mamaia si nu mai vor decat in Tenerife, ceilalti amarati de la privat se inghesuie in chartere all inlcusive in Turcia si Grecia iar saracii lipiti pamantului se racoresc la Mangalia si Eforie unde duduie gratarele in ritm de manele. Peste plaiuri verzi marete pretutindeni in weekend sfaraie gratarele si bubuie boxele. Ultimul parlit are doua telefoane mobile si calculator cu NET. Vilele se fac numai de la 5 dormitoare in sus iar garsonierele costa ca pentru amarati lipiti pamantului. Da, tovarashe Lupu, Basescu e de vina!

LUPU NICOLAE

21 Oct, 2009 14:31

AR FI BINE CA ROMANII SA NU SE LASE AMAGITI DE PROMISIUNILE LUI TRAIAN BASESCU CARE REPREZINTA IMPREUNA CU GUVERNUL BOC CADEREA ECONOMICA A RONANIEI,DECLARATIILE SALE CU OCAZIA DEPUNERII CANDIDATURI,REPREZINTA O FANFARONADA,SA NU UITAM CA AM AJUNS LA PRAGUL SARACIEI,ECONOMIA ESTE LA PAMINT,IAR TOTI CARE NE-AU CONDUS AU CONTINUAT SA SE IMBOGATEASCA,AU TOT TAIAT DE LA NOI,DIN SALARII,AU MARIT TAXELE DE LA POPULATIE DAR EI NU SI-AU MODIFICAT SALARIILE,CUM POTI SA CREZI ATUNCI CA AU GINDURI BUNE,EI SE GINDESC DOAR LA VILE ,MASINI DE ULTIMA GENERATIE SI LA CONTURILE DIN BANCI CARE SA ASIGURE LOR SI URMASILOR LOR CONDITII EXTRAVAGANTE DE VIATA.NU VA MAI LASATI PACALITI CATOT NOI VOM SUFERII IN VIITOR,TREBUIE O SCHIMBARE ,NUMAI UN NOU CANDIDAT LIPSIT DE INTERESE DE IMBOGATIRE POATE SA NE FACA VIATA MAI PROSPERE.FIITI VIGILENTI NU VA MAI LASATI PACALITI DE DECLARATIILE POMPOASE ALE ACESTOR EXCROCI POLITICI.

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 510

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 526

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 693

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 945

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1268

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1540

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 947

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 755

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 592

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 809

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 674

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 583

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 988

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 610

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 730