Stiri calde

Trei persoane care au consumat băuturi alcoolice pe plaja terapeutică din Mamaia, sancționați de poliția locală

Urmare a preluării apelului telefonic efectuat de către un operator economic pe Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la data  de 26.07.2018, politiștii locali s-au deplasat pe o plajă terapeutică situată în zona Cazino din Stațiunea Mamaia, unde au constatat faptul că 3 ( trei ) persoane consumă băuturi alcoolice.

După ce a a fost efectuată procedura identificării persoanelor în cauză, acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 300 lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991rep.

Pe această cale, polițiștii locali din Constanța solicită cetățenilor sau turiștilor să sesizeze direct faptele antisociale, care intră în sfera de competentă instituțională, la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142, numerele sunt ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate daca intră in competenta institutiei noastre.
Așa a procedat și administratorul plajei sunând la numerele menționate anterior.

În acest fel polițiștii locali au reușit să fie proactivi, reușind să identifice persoanele în cauză, care se aflau încă la fața locului.

sursa foto: Facebook
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Plaja Terapeutică din stațiunea Mamaia atrage ca un magnet turiștii lipsiți de bun simț. Cum au fost surprinse două turiste

07 Sep 2018 3694

Interviu online cu Adrian Gemănaru, preşedintele Centrului Psihologic „Marea Neagră“ „Plaja Terapeutică din staţiunea Mamaia este o plajă senzorială, o zonă adresată simţurilor umane“

30 Aug 2018 1629

Apel disperat! Au fost furate tobele africane de pe plaja terapeutică din Mamaia

28 Aug 2018 3076