Trimis în judecată de DNAIonuţ Voinescu, şeful Frontierei de la Agigea, achitat definitiv

Ionuţ Voinescu, ofiţer de poliţie în cadrul Gărzii de Coastă, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Constanţa Sud (Agigea), a fost achitat. Soluţia este definitivă şi a fost luată azi de judecătorii Curţii Supreme a României. Voinescu a fost deferit justiţiei de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru două infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, în formă continuată.  

Prima instanţă, respectiv Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Voinescu la pedeapsa de un an de închisoare, cu suspendare condiţionată, "(pentru operaţiunile financiare reprezentate de emiterea ordinelor de plată şi efectuarea retragerilor de numerar, în legătură cu S.C. Apollodor Services S.R.L. Hârşova – 106 acte materiale)", conform minutei judecătoreşti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cazul georgienilor care au fugit din Spitalul Judeţean Şeful Frontierei de la Agigea a fost achitat definitiv

21 Dec 2017 2807

Doi georgieni au fugit din Spitalul Judeţean. Şeful Frontierei de la Agigea, trimis în judecată şi ulterior achitat! Dosarul, redeschis în mai

04 Apr 2017 3084

Surse judiciare Ionuţ Voinescu, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Constanţa Sud, trimis din nou în judecată?

20 Jul 2015 2983

Şeful Frontierei Constanţa Sud Ofiţerul Ionuţ Voinescu, inculpat degeaba (document)

22 Oct 2014 3347