Şeful Frontierei Constanţa Sud Ofiţerul Ionuţ Voinescu, inculpat degeaba (document)

Deferit justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Ionuţ Voinescu, ofiţer de poliţie în cadrul Gărzii de Coastă, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Constanţa Sud (Agigea), a fost achitat.
 

Iniţial, în sarcina poliţistului au fost reţinute două infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, în formă continuată. Soluţia de achitare este definitivă şi a fost luată, ieri, de judecătorii Ana Maria Dascălu, Ştefan Pistol şi Cristina Geanina Arghir, din Curtea Supremă a României. De menţionat că, pe data de 22 aprilie, prima instanţă învestită cu soluţionarea dosarului, respectiv Curtea de Apel Constanţa, l-a condamnat pe Voinescu la pedeapsa de un an de închisoare, cu suspendare condiţionată, „pentru operaţiunile financiare reprezentate de emiterea ordinelor de plată şi efectuarea retragerilor de numerar, în legătură cu SC Apollodor Services SRL Hârşova - 106 acte materiale“, conform minutei judecătoreşti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cazul georgienilor care au fugit din Spitalul Judeţean Şeful Frontierei de la Agigea a fost achitat definitiv

21 Dec 2017 2807

Doi georgieni au fugit din Spitalul Judeţean. Şeful Frontierei de la Agigea, trimis în judecată şi ulterior achitat! Dosarul, redeschis în mai

04 Apr 2017 3084

Ionuţ Voinescu, şeful Frontierei de la Agigea, achitat! Procurorii, nemulţumiţi

24 Dec 2016 2577

Ionuţ Voinescu, şeful Frontierei de la Agigea, achitat! Pentru a doua oară

14 Dec 2016 6037

Surse judiciare Ionuţ Voinescu, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Constanţa Sud, trimis din nou în judecată?

20 Jul 2015 2983

Trimis în judecată de DNAIonuţ Voinescu, şeful Frontierei de la Agigea, achitat definitiv

21 Oct 2014 2260