Un nou atac liberal la adresa primarului Decebal Făgădău pe tema spaţiilor verzi din Constanţa

 
 
Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal a inițiat, la finele lunii mai, campania intitulată „Orașul poartă semnătura ta!”, prin care își propunea ca, într-un timp de șase luni, să afle de la constănțeni care sunt problemele reale ale municipiului, cum percep aceștia acțiunile administrației publice sau care sunt proiectele prioritare pentru Constanța.
La două luni de la demararea campaniei liberale, mii de constănțeni susțin că orașul în care trăiesc se sufocă sub betoane și are nevoie de mai mult spațiu verde. Ignorați constant de administrația publică și de primarul Decebal Făgădău, oamenii consideră că dezvoltarea spațiilor verzi este prioritară pentru municipiul Constanța.
 „De zece ani de când face parte din administrația locală, Decebal Făgădău a refuzat să îi asculte pe oamenii pe care susține că îi reprezintă. A închis primăria pentru cetățean și a lucrat doar pentru apropiații lui și ai celor doi viceprimari cu atribuții secrete, numai de ei știute. A fost nevoie de mai puțin de două luni, timp în care ne-am consultat cu constănțenii, să aflăm că distrugerea spațiilor verzi de către administrația Făgădău este echivalentă cu distrugerea orașului și că trebuie să facem ceva concret în acest sens”, susține coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.
Numărul mare de oameni care asistă neputincioși la degradarea zilnică a orașului în care trăiesc și care au renunțat să mai creadă în capacitatea administrației publice de a rezolva probleme a fost motivul principal pentru care consilierii locali ai Partidului Național Liberal au realizat și depus un proiect de hotărâre care prevede înființarea unui Registru al Spațiilor Verzi și dezvoltarea spațiului verde al orașului cu minim 300 hectare.
Campania <<Orașul poartă semnătura ta!>> continuă și tot ceea ce ne vor semnala constănțenii va fi transpus în documente care vor ajunge pe masa primarului și a Consiliului Local Municipal Constanța. Dacă Decebal Făgădău nu vrea să asculte strada, vom aduce noi strada la el ”, afirmă Septimiu Bourceanu.
Acesta mai spune că primarul Decebal Făgădău are toate pârghiile să pună în practică proiectul liberalilor, dar trebuie să și vrea sau, nu în ultimul rând, să fie lăsat de anturaj. „Primarul Decebal Făgădău trebuie să aleagă între sănătatea constănțenilor și obligațiile față de acoliții săi care, prin nenumărate construcții haotice, nu fac altceva decât să contribuie la distrugerea Constanței”, consideră coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța.  
Până în acest moment, proiectul depus de consilierii locali liberali nu se află pe ordinea de zi a ședinței CLM anunțată pentru data de 31 iulie a.c., ora 12.00.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 398

Decizia nu este definitivă Candidatura reprezentantului AUR de la Mangalia, atacată de primarul Cristian Radu și consilierul Menabit Ozghiun

03 May 2024 434

PNL Constanța decide săptămâna viitoare cine îl înlocuiește pe Daniel Gigi Tatu în Consiliul Local Municipal Constanța!

02 May 2024 327

Instanța a tranșat disputa PSD și PNL pot renunța la candidatul comun la Primăria Capitalei

01 May 2024 596

UPDATE. Candidaturile PRM au fost respinse ! Oficial de la Biroul Electoral Județean. Candidaturile admise pentru Consiliul Județean Constanța la alegerile locale din 9 iunie (DOCUMENTE)

01 May 2024 887

Fiul unui fost consilier județean PNL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, pentru un teren de pe strada Traian! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

30 Apr 2024 693

Reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile care au născut şi crescut copii până la vârsta de 16 ani

30 Apr 2024 542

Lista consilierilor PNL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 2259

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1577

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 742

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 527

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 716

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 643

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 561

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 1381