Vezi cine participa la inaugurarea lucrărilor la campusul social „Henri Coandă“

imag0084.jpgAzi se da startul construcţiilor la campusul social „Henri Coandă". Printre cei prezenţi se numără: primarul municipiului Constanţa Radu Mazăre, viceprimarul Gabi Stan, consilierii locali Cati Prodan, Gheorghe Stoica, Mădălina Popa, Mihalache Muşat, precum şi directori din cadrul Primăriei: Ion Marica, Ionel Pilat, Lucian Giurcă. Sunt prezenţi şi reprezentanţii firmei Shapir Structures SRL şi Radu Briban, directorul firmei SC House Consult SRL Bucureşti. De asemenea, mai este prezent un sobor de preoţi, în frunte cu IPS Teodosie. Printre invitaţi sunt şi Răducu Mazăre şi Sergiu Babinciuc.

Update:

La evenimentul de inaugurare a lucrărilor a ajuns şi preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, care a fost întâmpinat călduros de primarul Radu Mazăre. Acesta din urmă a făcut şi tradiţionala baie de mulţime. 

 Update:

„Acest proiect este cel mai de suflet din cei 12 ani de activitate ca primar. L-am pus la punct ca să fiu împăcat cu Dumnezeu. Iarna când noi stăm la căldură, aceşti oameni stau în frig în bordeie de pământ. M-a apăsat mereu problema acestor mii de oameni, iar ideea acestui campus i-a aparţinut vice primarului Gabi Stan. Realizarea acestui campus a fost posibilă cu susţinerea lui Nicuşor Constantinescu şi a Consiliului Judeţean", a declarat Radu Mazăre. Potrivit acestuia, o locuinţă în campusul social va costa 2.300 de euro. Primele 3.500 de locuinţe vor fi gata în lunile mai - iunie 2012, iar restul în luna octombrie. În campus vor fi amenajate locuri de joacă pentru copii, locuri pentru grătare, o secţie de poliţie. De asemenea, vor exista trei tipuri de chirii: prima categorie de persoane nu va plăti nimic, cea de a doua categorie - va plăti apa şi curentul, iar cea de-a treia - apa, curentul şi o chirie modică.  

 Update:

„Din 2000, când eram consilier local, am văzut că există oameni care nu au locuinţe. Astfel de cartiere există în toată lumea“, a precizat, la rândul său, preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu.

Update: 

„Acesta este cel mai emoţionat eveniment la care particip", a declarat IPS Teodosie.

De asemenea, la temelia primul bloc va fi îngropat un hrisov, pe care scrie că „acest proiect este destinat oamenilor năpăstuiţi“. Hrisovul mai conţine şi date despre proiectul campusului social „Henri Coandă"

Update:

Piatra de temelie a fost pusă de Radu Mazăre, Gabi Stan, Nicuşor Constntinescu, IPS Teodosie şi doi copii din familii beneficare ale proiectului social.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

make

02 Apr, 2012 19:19

laudabila initiativa. sper ca cei sarmani sa se bucure de niste conditii omenesti. si sa le si intretina;) chestia e ca primarul are intitiativa asta cu alt scop...sa se elibereze casele nationalizate(in care locuiesc multi saraci) si sa le retrocedeze sau cumpere dupa bunul plac. bataie lunga, asta e primarul pe care l-am ales

fara nume

02 Apr, 2012 16:34

Va rog am si eu o intrebare:daca mazare le da si locuri de munca locatarilor de container ca sa-si plateasca chiria,utilitatile.Asa ar fi oarecum legal ca ,presupun,GHETOUL e construit din bani publici.Sau a dat mazare din buzunarul propriu?

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 501

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 473

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 690

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 597

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 548

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 787

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 563

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 669

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 716

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 526

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 583

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 557

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 788

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3408

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14221