Horoscop 8 august Iată cărei zodii i se vor îmbunătăți veniturile din munca proprie


Berbec

Este posibil să apară cheltuielile deosebite. Se pare ca ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atentie ca sunt sume mici si ar trebui sa cheltui doar strictul necesar. Pe de alta parte, se zvonește ca ti se vor îmbunătăți veniturile din munca proprie. Spre seară, delectează-ți sufletul cu o plimbare in aer liber sau cu o carte amuzantă.

 

Taur

Minunata zi pentru tine. Alcatuieste un plan al activitatilor pe toata luna asa cum îți dorești să se desfășoare lucrurile. Astrele te ajută să îți pui in valoare personalitatea, oferindu-ti energie, idei bune si parteneri care sa te ajute. Dorinta de a cheltui pentru sufletul tau este destul de mare. Norocul la bani incepe sa slabeasca, asa incat notiunea de economie ar trebui să primeze.

 
Gemeni

Esti foarte sensibil astazi, asa incat bine este, mai ales in prima parte a zilei, sa stai deoparte de iureșul cotidian. Ocupa-te doar de activitati ușoare si incearca sa comunici cât mai puțin cu ceilalți. Sufletul tău are nevoie de odihna si de o reorientare a priorităților. Spre seară îți revine tonusul si pofta de a trai, bucurând anturajul cu prezența ta.

 
Rac

Se pare ca ziua este dedicată prietenilor si protectorilor. Dialoguri, vești, sfaturi, toate se îngrămădesc în jurul tău. Vei fi nevoit sa selectezi cu atentie doar ce iti este de folos. Exista divergente de opinii si concepte intre tine si ceilalti, insa sunt aspecte pasagere si nu trebuie sa le iei in seama. Ai grija de sănătate, deoarece organismul este obosit.

 
Leu

Domeniul profesional și imaginea ta publică sunt temele principale ale zilei. Sunt posibile discutii aprinse cu un sef. Indicat este sa fii atent la ce ti se spune, intrucat se întrezărește mult de lucru la serviciu. Gândește-te la un plan al activităților pentru cel putin patru săptămâni de acum încolo. Spre seara, întâlnește-te cu prietenii și comentează evenimentele petrecute.

 
Fecioara

Relatia cu străinătatea reprezintă tema zilei. Te poti ocupa cu succes de calatorii in afara granițelor tarii sau de studii pe termen lung. Daca apar nemulțumiri legate de acestea, treci peste, deoarece sunt pasagere. Indreaptă-ți atentia catre laturile spirituale ale vietii, pentru ca sufletul tău tânjește după preocupări culturale. Explica-le celor dragi doleanțele tale și-ți vor fi alături.

 
Balanta

Chestiunile bănești sunt preocupările importante ale zilei. Este vorba despre banii altora, cum ar fi taxe, impozite, datorii de orice fel sau relatii cu institutii bancare. Recomandabil este să îți verifici situatia financiara si să-ți achtiți datoriile, deoarece dispui de suficienți bani. Poate vrei mai multi, însă, învață să te multumești cu ce ai și să folosești atât cât îți trebuie.

 
Scorpion

Parteneriatele si colaborările sunt demne de luat în calcul. Este o zi propice de a discuta cu partenerul de viața sau de afaceri despre bani sau probleme domestice. S-ar putea ca discutiile sa se poarte pe un ton neprietenos, însă păstrează-ți calmul si fii atent la ce spun ceilalti. Indicat este să îți stabilești clar pozitia in toate colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici.

 
Sagetator

O zi delicată la capitolul sănătate. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, asa incat fii cât mai discret. La serviciu treburile te solicită, iar colegii si sefii au mari pretenții de la tine. Restricțiile din sfera muncii persistă si asta te numlțumește mult. Selecteaza prioritatile si incearca să te detașezi de capitolul munca. Odihnește-te pe îndelete!

 
Capricorn

Buna dispoziție, aventura si pofta de viață sunt atuurile tale de astăzi. Relatiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubita îți poate face unele reproșuri, însă cu farmec si diplomație reușești să elimini neplăcerile. Planificarea unor hobby-uri sau vacanțe alături de cei dragi au mari șanse de reușită în viitorul apropiat.

 
Varsator

Casa si familia au astăzi nevoie de ajutorul tău. Ai spor la treburile domestice, așa încât incearca să îmbunătățești condițiile locative sau să faci reparațiile necesare. Relațiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudența si discernământul te vor ajuta să îi multumești pe toti. Dorul de copilarie si personajele ei te învăluie în chip splendid, oferindu-ți un farmec deosebit.

 
Pesti

Ziua este excelenta la capitolul comunicare. Poti discuta despre nemultumirile tale din domeniul profesional cu șefii sau colegii. Cei din jur te pot înțelege si ajuta in consecință. Un prieten apropiat iti poate da vesti alarmante despre locul de munca. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fii nevoit sa mergi in vizita la rude.


Citește și:
Horoscop săptămânal: Cum stai cu sănătatea în această săptămână


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luni, 15 ianuarie 2024. Astăzi se pare că ai de făcut multe drumuri scurte

15 Jan 2024 897

Horoscop pentru marți, 09 ianuarie 2024 Chestiunile financiare legate de bani sau bunurile altora sunt subiectele zilei

09 Jan 2024 717

Horoscop pentru joi, 07 decembrie 2023. Ziua se anunță cu multe drumuri pe distanțe scurte

07 Dec 2023 1205

Horoscop pentru vineri, 01 decembrie 2023. Apar fluctuații în veniturile obținute din muncă

01 Dec 2023 863

Horoscop pentru vineri, 10 noiembrie 2023. Sunt posibile noutăți la capitolul financiar

10 Nov 2023 1055

Horoscop pentru duminică, 29 octombrie 2023. O zodie este azi pusă pe fapte mari

29 Oct 2023 1043

Horoscop pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Ce îți rezervă astrele azi

30 Sep 2023 885

Horoscop pentru vineri, 29 septembrie 2023 Cum va fi ziua de azi pentru fiecare zodie, conform astrologiei

29 Sep 2023 1121

Horoscop pentru vineri, 15 septembrie 2023. Se anunță și azi multă muncă pentru una dintre zodii

15 Sep 2023 946

Horoscop pentru miercuri, 16 august 2023 Gustul dulce-amar predomină în plan socio-profesional

16 Aug 2023 804

Horoscop pentru azi Minunate zile în acest weekend la capitolul prieteni și protectori

05 Aug 2023 1005

Horoscop azi Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, pentru una dintre zodii

01 Aug 2023 1323

Horoscop azi În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice pentru una din zodii

28 Jul 2023 836

Horoscop. O zi bună pentru abordarea chestiunilor financiare ce vizează banii

24 Jul 2023 881

Horoscop. Cum stai cu sănătatea la final de săptămână

22 Jul 2023 842