Papanași cu smântână și dulceață



Papanasii reprezinta unul din cele mai rapide deserturi ca si preparare, dar si ca devorare! Astfel, cu o pofta de neoprit, am trecut la treaba!

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci, (eu am folosit aceasta Lacteea, cu 20% grasime)
  • 200 gr faina,
  • 1,5 gr bicarbonat  de sodiu (cam 1 linguriță rasa)
  •  2 oua,
  • 50 grame gris
  • 50 grame zahar
  •  coaja rasa de la o lămâie,
  • zahar vanilat
  • un varf de cutit de sare

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GastroArt Papanași (rețetă interbelică)

13 Jul 2022 1545

Placinta cu branza de vaci si stafide

19 Nov 2016 5552

LauraAdamache.roPapanasi fierti

30 Jan 2016 2787

e-retete.ro Papanași

08 May 2015 2637

Lauraadamache.ro Papanaşi prăjiţi

08 Oct 2014 6861

Ecuisine.ro Papanași

28 Jun 2014 2478