Florin Pîrvulescu, fost consilier județean în CJ Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
• Florin Pîrvulescu a fost consilier județean PNL în Consiliul Județean Constanța. La mijlocul lunii trecute, el și-a dat demisia din partid și implicit din calitatea de consilier județean.
• În declaraţia de avere completată pe 19 iunie 2023, după demisia din CJC, Florin Pîrvulescu a menționat o cotă parte dintr-un teren și dintr-un apartament.
• Ca interese, Florin Pîrvulescu a precizat calitatea de asociat într-o firmă, de membru trezorier al Youth Vision for Society Constanța, de membru în Consiliul de Administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros și de membru PNL, pe care și-a pierdut-o însă.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Florin Pîrvulescu, fost consilier județean PNL în Consiliul Județean Constanța. Pîrvulescu și-a dat demisia din partid și implicit din calitatea de consilier județean (actul fiind înregistrat pe 16 iunie 2023) și s-a înscris în Forța Dreptei.
 
În declaraţia de avere completată pe 19 iunie 2023, după demisia din CJC, Florin Pîrvulescu a menționat o cotă parte dintr-un teren și dintr-un apartament.
 
Ambele au fost dobândite prin moștenire, în anul 2022, și sunt amplasate în Constanța, fostul consilier județean deținând la fiecare o cotă-parte de 50%.
 
Terenul este intravilan și are 300 de metri pătrați, iar suprafața apartamentului e de 58 de metri pătrați.
 

La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Florin Pîrvulescu a declarat sume provenite din salarii și din alte surse, obținute de el, astfel: salarii - 18.288 lei (ca administrator la SC Refrom Nav Constanța); alte surse -  13.140 lei (de la Consiliul Județean Constanța).  
 
Ca interese, Florin Pîrvulescu a precizat calitatea de asociat în firma Refrom Nav SRL Constanța, de membru trezorier al Youth Vision for Society Constanța, de membru în Consiliul de Administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros și de membru PNL, pe care și-a pierdut-o însă.

 
Declarații anterioare
 
Declarația de avere și cea de interese completate de Florin Pîrvulescu pe 9 iunie 2022 coincid în totalitate cu cele completate pe 19 iunie 2023.
 
În declarația de avere completată pe 18 mai 2022, Florin Pîrvulescu a făcut mențiuni doar la rubrica veniturilor, 13.140 lei (venituri din alte surse, de la Consiliul Județean Constanța).
 
În declarația de interese, completată tot pe 18 mai 2022, consilierul județean de atunci a precizat calitățile de asociat în firmele Refrom Nav SRL Constanța și Castberg SRL Constanța, calitatea de membru vicepreședinte în Youth Vision for Society Constanța și calitatea de membru PNL.
 
Despre Refrom Nav SRL
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată miercuri, 26 iulie 2023, firma Refrom Nav SRL a fost înființată în anul 1996, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Repararea articolelor fabricate din metal“.
 
În Refrom Nav SRL asociat unic este Florin Pîrvulescu, care are și calitatea de administrator. Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 26 iulie 2023, Florin Pîrvulescu nu mai apare în alte firme.
 
În ce privește situația financiară pe anii 2022 și 2021, în ONRC nu există înregistrări. În 2020, Refrom Nav SRL a avut o cifră de afaceri netă de 203.737 lei, un profit de 9.798 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 0.
 
Platforma termene.ro informează și că Refrom Nav SRL are șapte contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Florin Pîrvulescu.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Apel în dosar. Avem motivarea în cazul invalidării mandatului consilierului supleant al PNL Constanța
 
Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (IX)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei persoane arestate preventiv Grup destructurat de procurorii şi poliţiştii din Constanţa

12 Feb 2016 2185