Ședință CL Constanța Aprobarea tarifelor practicate de Termoficare Constanța SRL, unul dintre proiecte (DOCUMENT)

 Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, joi, 30.05.2024, ora 14.00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.  
 
Printre proiectele de pe ordinea se numără și cel privitor la Termoficare Constanţa SRL. 

Este vorba despre proiect de hotărâre nr. 231/2024 privind aprobarea tarifelor practicate de către societatea Termoficare Constanţa SRL pentru prestarea unor activităţi conexe serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat;  

Iniţiator al proiectului este primar Vergil Chiţac, cu avize Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 3.

În conformitate cu prevederile art.43 alin.(8) din Legea nr.51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice, republicată, cu modificările şl completările ulterioare pentru prestarea unor servicii conexe serviciilor de utilităţi publice, cum sunt eliberarea acordurilor şi avizelor, verificarea documentaţiilor tehnico-economice, expertizele tehnice, service-ul instaiaţiilor de utilizare şi altele asemenea, tarifele se fundamentează pe tipuri de lucrări sau servicii prestate de operatori şi se aprobă prin hotărâri ale autorităilor deliberative ale unităţilor administrativ-teritoriale ori, după caz, ale de dezvoltare intercomunitară având ca scop serviciile de utilităţi publice, în numele şi pe seama unităţilor administrativ-teritoriale membre, se arată în datele privind raportul de aprobare a tarifelor. 
 
Având în vedere creşterea preţurilor la principalele materiale utilizate pentru prestarea diferitelor servicii executate de societatea Termoficare Constanţa SRL, majorarea costurilor cu salariile, luând în considerare:

-Hotărârea nr.22/17.05.2024 a Consiliului de Administraţie aI societăţii Termoficare Constanţa SRL; În temeiul art. 136 alin.(8) lit.b) din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, supunem spre dezbatere şi aprobare plenului Consiliului Local al municipiului Constanţa proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor practicate de către societatea Termoficare Constanţa SRL pentru prestarea unor activităţi conexe servidului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.- se mai arată în raport. 



În secțiunea Document a materialului puteți consulta proiectul în integralitate. 



Citește și:

Ședința Consiliului Local ConstanţaRaportul de activitate al Termoficare Constanața, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanța, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

14 Jun 2024 1842

LIVE VIDEO-TEXT Primarul Chițac lipsește. Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Iată ce proiecte au votat consilierii locali (DOCUMENTE)

30 May 2024 995

Ordinea de zi a ședinței ordinare a CLM, suplimentată Înainte de alegeri, primarul propune fuziunea dintre Confort Urban și Administrația Fondului Imobiliar! (DOCUMENTE)

29 May 2024 667

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre pentru aprobarea situațiilor financiare ale societăţii Confort Urban SRL (DOCUMENT)

26 May 2024 481

Ședință CLM Aleșii locali votează execuția bugetului local pe anul 2023. Excedentul a depășit 2 milioane de lei (DOCUMENT)

26 May 2024 411

Ședința Consiliului Local Constanţa Raportul de activitate al Termoficare Constanața, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

26 May 2024 632

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanța, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor pe ordinea de zi

17 May 2024 782

Consiliul Local Municipal Medgidia, în ședință ordinară. Iată ce se va discuta

25 Apr 2024 593

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1255

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 628

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 664

Ședință CL Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Crinului (DOCUMENT)

22 Apr 2024 574

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici​ (DOCUMENT)

22 Apr 2024 596

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 672

Ședință CLM Constanța Aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

21 Apr 2024 533