Şedinţă de Consiliu Local la Horia. Se cere aprobarea unui ajutor de urgenţă pentru un caz medical (document)

Consilierii locali din comuna Horia sunt convocaţi pe 21 octombrie, de la ora 10:00, în şedinţă ordinară cu următoarea ordine de zi:
  1. Hotărâre privind aprobarea organizării şi desfăşurării sărbătorii hramului bisericii Sf. Dumitru din satul Horia, comuna Horia. Iniţiator: Sava Gigel – primar
  2. Hotărâre privind aprobarea unui ajutor de urgenţă pentru Panait Nelu din satul Horia. Iniţiator: Sava Gigel – primar.
Potrivit primarului comunei Horia, Nelu Panait are nevoie de un ajutor financiar pentru o intervenţie chirurgicală oftalmologică. Omul are în jur de 50 de ani şi, recent, şi-a pierdut vederea, implicit capacitatea de muncă, el fiind şi întreţinătorul familiei sale. De aceea, primarul Gigel Sava a decis să propună Consiliului Local să voteze pentru ca acest om să aibă şansa de a-şi recăpăta sănătate şi de a putea , în continuare să aibă grijă de familia sa.

În ceea ce priveşte al doilea proiect care apare pe ordinea de zi a convocatorului de şedinţă, sărbătoarea hramului bisericii din Horia va fi finanţată parţial de la bugetul local şi parţial din sponsorizări venite de la agenţii economici din comună. Primarul din Horia spune că încă nu s-a decis o sumă exactă necesară organizării evenimentului, de pe 26 octombrie.

Mai mult, la hramul bisericii vor veni prefectul Constanţei, dar şi ambasadorul Maltei. Acesta din urmă a fost impresionat de cum se distrează românii din diaspora şi, în cadrul unui eveniment organizat vara trecută, la Valleta, i-ar fi spus priamrului din Horia că ar vrea să vadă şi cum petrec românii la ei acasă. Aşadar, edilul Gigel Sava a luat taurul de coarne şi l-a invitat pe Excelenţa Sa la sărbătoarea de pe 26 octombrie.
Cu puţin noroc, delegaţiei malteze îi va plăcea la Horia şi va aduce aici şi ceva investitori.
 
Convocatorul şedinţei de Consiliu Local poate fi consultat în secţiunea Documente a acestui articol.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 562

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 743

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 514

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 934

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 653

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 966

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 772

Licitații Tulcea Primăria Horia a cumpărat un tractor în valoare de 43.000 de euro. Iată de la cine (DOCUMENT)

17 Apr 2024 424

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 1022

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 741

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 969

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 2382

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 4366

Data Logic Azimur SRL va mobila și dota cu echipamente TIC cabinetele școlare din comuna Horia, județul Tulcea (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 566

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 1424