Iulia Iurea, candidat la primăria Valu lui Traian - „Sper să avem în continuare cetățenii alături de noi“

După anunțul oficial al candidaturii pentru funcția de președinte al consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru locuitorii comunei Valu lui Traian. 

Edilul îi asigură pe aceștia că va fi în continuare implicat în rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta. 

De asemenea a menționat că actualul viceprimar, Iulia Iurea va fi viitorul candidat la primărie. 

„Alături de mine în toate cele 5 mandate a stat viceprimarul, Iurea Iulia, iar fondurile atrase au fost câștigate doar pe proiecte scrise și implementate de ea. Este singurul om pentru care garantez atât că vă duce mai departe dezvoltarea comunei cât și că îmi vă permite să fiu în continuare implicat și alaturi de voi. Și nu în ultimul rand, singurul om care iubește comuna și pe cetățenii ei la fel de mult că mine.

O să vă rog să aveți încredere în mine că și în ultimii 20 ani și să mergeți pe mana mea, fiind alaturi de ea la alegerile locale. Rămân valurean, rămân prietenul vostru și rămân implicat în administrație alaturi de actualul viceprimar, viitor candidat la primărie - IUREA IULIA“ - se arată în mesajul transmis de primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi

Contactată de reporterii ZIUA de Constanța, viceprimarul comunei Valu lui Traian, Iulia Iurea a precizat că este de acord să candideze la funcția de primar al comunei Valu lui Traian. 
 

„După decizia publicată astăzi de domnul Florin Mitroi și o discuție cu dumnealui, nu pot decât să fiu de acord să candidez la funcția de primar al comunei. Îi multumesc pentru încredere și pentru disponibilitatea de a îmi fi alături dacă voi deveni primar. Loialitatea mea atât față de dumnealui, cât și față de comună este garantată și sper să avem în continuare cetățenii alături de noi“ - a precizat pentru ZIUA de Constanța, Iulia Iurea, viceprimarul comunei Valu lui Traian.

Citește și: 

Florin Mitroi, candidat PNL la CJ Constanța! Iulia Iurea, actualul viceprimar, viitor candidat la primăria Valu lui Traian

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri Locale Constanța 2024 Candidatul independent, Felicia Ovanesian, susținut de un fost primar al municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 756

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 668

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 436

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 742

Alegeri locale Candidații PSD Constanța își depun vineri candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

25 Apr 2024 428

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 740

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 589

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța- "Din trecut nu se trăiește, se învață!"

24 Apr 2024 369

Situația geopolitică crește ratingul alegerilor europarlamentare 60% dintre cetățenii europeni declară că sunt interesați de alegerile din iunie 2024 !

17 Apr 2024 457

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 973

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 675

Marţi începe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale

15 Apr 2024 673

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 504

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 546

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1456