Asigurări medicale private pentru angajații CN APM SA Constanța! Ce firmă se va ocupa (DOCUMENT)

  • Valoarea totală a achiziției este de 3.863.856,9 lei, iar firma câștigătoare este Groupama Asigurări
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract aferent achiziției de servicii de asigurări medicale private.
 
CN APM SA Constanța achiziționează servicii de asigurări medicale private în conformitate cu prevederile Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, a Normelor metodologice privind asigurările voluntare de sănătate aprobate prin Ordinul nr. 1/ 22 februarie 2007 emis de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, ale Codului Fiscal si ale Contractului Colectiv de Munca aplicabil. Prin contractul de asigurare, achizitorul sau contractantul asigurării se obligă să plătească o primă asiguratorului, iar acesta se obligă ca la producerea riscului asigurat să asigure accesarea serviciilor medicale acoperite, să plătească furnizorului de servicii medicale sau asiguratului, după caz, despăgubirea, în limitele și termenele convenite. Serviciile medicale asigurate sunt complementare serviciilor medicale acoperite prin sistemul asigurărilor de stat. Asigurarea va acoperi și consecințele unor afecțiuni pre-existente pentru care există recomandări medicale de efectuare a unor servicii medicale care fac obiectul contractului, în perioada de valabilitate a acestuia.
 
Valoarea totală a achiziției este de 3.863.856,9 lei, iar firma câștigătoare este Groupama Asigurări, contractual fiind atribuit la data de 30 ianuarie 2023.
 
Groupama Asigurări SA
 
 
Firma este înființată în anul 2010 și are sediul social în București, Sector 1, pe strada Mihai Eminescu. Activitatea principală conform codului CAEN – „ Alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)”.
 
Groupama Asigurări SA are ca acționari pe Groupama Holding Filiales et Participations SA (cu 99,99%) și Groupama Investissements SAS, din Franța. Persoane din conducere sau autorizate, așa cum apar pe site-ul Confidas.ro, sunt: Bernard Jean Michel Veber (cetățean francez, administrator / membru în Consiliul de Administrație), Coste Francois Benoit Jean Baptiste Pierre (cetățean francez, conducător / director general), Didier Antoine Laluet (cetățean francez, administrator / membru în Consiliul de Administrație, mandat încheiat la 19 ianuarie 2020), Francois Benoit Jean Baptiste Pierre Coste (administrator, cetățean francez), Matei Călin Rareș (cetățean român / director general adjunct), Mazars România SRL (auditor, mandat încheiat la 1 ianuarie 2021), Pequeux Olivier Louis Georges (cetățean francez, administrator / președinte Consiliu de Administrație) și Perromat Pierre Hubert Marie Olivier (cetățean francez, administrator / membru în Consiliul de Administrație).
 
Coste Francois Benoit Jean Baptiste Pierre apare ca administrator și în Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale SA (București, în funcțiune, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - Alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă); Groupama Asigurări SA este asociat (100%) în Groupama Services SRL (București, stare la Registrul Comerțului - întrerupere temporară de activitate, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - Activităţi de evaluare a riscului de asigurare şi a pagubelor); Matei Călin Rareș este asociat, administrator (20%) în Set Engineering Groupă SRL (București, în funcțiune, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - activități fotografice); Mazars România SRL este asociat cu 40% în Mazars Advisory Services SRL (București, în funcțiune, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management) și asociat cu 45% în Mazars Management SRL (București, în funcțiune, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă).              
 

Tot potrivit Confidas, Groupama Asigurări SA a încheiat 4.423 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 18.351.039,13 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Academia Română, Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu - Sisești“, Academia de Studii Economice București, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 150, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale UT 425 Bistrița, Administrația Națională Apele Române Administrația Bazinală de Apă Crișuri, Administrația Parcului Național Călimani RA, Administrația Prezidențială, Administrația Publică Locală Orașul Popești - Leordeni, Administrație și Turism - Societate Simplă, Aeroportul Internațional Avram Iancu RA, Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Brașov, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul județean Alba sau Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul județean Călărași.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Precizări:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:


Administrația Porturilor Maritime achiziționează servicii privind actualizarea unui important proiect!

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Terminal de ulei vegetal, în portul Constanța, Dana 64. Investitorul Water Power Energy SA, undă verde de la agenția de mediu

17 Jun 2024 351

Constanța CN APM SA contractează servicii de întreținere și reparații accidentale uși automate - clădire Terminal Pasageri

17 Jun 2024 281

Investiție de 44 milioane de lei Portul Constanța va repara pasajul din zona Mol 3, 4 și 5

17 Jun 2024 427

CN APM Constanța, achiziție de peste 2 milioane de lei. Ce va implementa?

16 Jun 2024 480

CN APM Constanța cumpără aparatură pentru măsurători topografice de la o firmă din Timișoara (DOCUMENT)

14 Jun 2024 433

Profitul Portului Constanța a crescut cu 70% în 2023, față de anul anterior. Cifra de afaceri sare de 100 de milioane de euro

14 Jun 2024 590

CN APM SA Constanța Reparații la stații de pompare apă uzată - zona Terminal Containere, în valoare de 752.000 de lei (DOCUMENT)

14 Jun 2024 370

CN APM Constanța închiriază două platforme portuare, aflate în Portul Medgidia (DOCUMENT0

13 Jun 2024 673

CN APM Constanța închiriază mai multe spații din Clădirea Administrativă (DOCUMENT)

13 Jun 2024 620

Guvernul a decis. Două terenuri din Portul Constanța trec în concesiunea CN „APM“ Constanța

13 Jun 2024 527

CN APM SA Patru milioane de lei pentru dragaj de întreținere în bazinele din Portul Constanța (DOCUMENT)

12 Jun 2024 407

A fost solicitat acord de mediu Drum de supraveghere în zona Midia din Portul Constanța, realizat de CN APM SA

10 Jun 2024 582

A fost solicitat acordul de mediu Teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă a Portului Constanța, sistematizat de CN APM Constanța

07 Jun 2024 587

Licitații Constanța CN APM SA, contract de peste 500.000 de lei pentru achiziționarea de manșoane și terminale (DOCUMENT)

06 Jun 2024 510

Electrotest SRL va executa lucrări de instalații electrice pe Digul de Sud. Contract de 1,7 milioane de lei, atribuit de CN APM Constanța (DOCUMENT)

05 Jun 2024 419