Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Ce firmă a semnat cu Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA. Despre ce este vorba (document)

 
  • Omniasig Vienna Insurance Group SA va furniza servicii de asigurare CASCO Societatății Naționale Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA
  • Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a încheiat un contract de furnizare servicii de asigurare CASCO. 
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " Contract subsecvent (acordului cadru nr.74LA/17.09.2019 nr.7 servicii de asigurare CASCO ".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea serviciilor de asigurare CASCO pentru Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA este Omniasig Vienna Insurance Group SA. Valoarea contractului este de 4.338 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 16.07.2020. 
 

Descrierea contractului 

 
Contract subsecvent (ACORDULUI CADRU nr.74LA/17.09.2019 nr.7 servicii de asigurare CASCO.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Director General –Artagea Bogdan-Ionut Director Economic – Acatrinei Horia-Mihail Director Operational –Suta Nicusor Director Dezvoltare –Moldoveanu Anca Director Tehnic –Zamani Gheorghe Director Resurse Umane si Juridic – Irina Petronela-Sargu Control Financiar Preventiv – Sinorchian Simona-Liliana Membrii AGA- Petcu Ramona Zena, Metes Calin Adrian, Ionescu Mihail-Victor, Clim Mihaela Membrii Consiliul de administratie – Matichescu Mirela-Florenta, Artagea Bogdan Ionut, Acatrinei Horia Mihail, Florea Razvan Adrian, Vasilescu Constantina, Cantaragiu Secil Givan, Capatina Livia Elena.
 
Firma câștigătoare este Omniasig Vienna Insurance Group SA . 
 

Despre societatea câștigătoare  

 
Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă de 25 de ani pe piața asigurărilor generale din România, menținându-se constant în topul celor mai mari 3 asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale și agenții extinsă la nivel național.
 
De asemenea, prin apartenența la Vienna Insurance Group (grup de asigurări lider în Austria şi în Europa Centrală şi de Est, cu o tradiție de aproape 200 de ani și rating-ul A+ cu perspective stabile oferit de Standard & Poor's) OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi o stabilitate financiară și o expertiză deosebită, pe toate liniile de asigurări generale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și: 
 
 Omniasig Vienna Insurance Group SA a mai bifat contracte cu SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA (documente) 
 
 
Încep exproprierile pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Iată lista completă a proprietăților vizate
 
Funcționarii din București, directori pe viață la Constanța Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu a decis 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aeroportul Mihail Kogălniceanu cumpără autospecială pentru siguranța la incendii (document)

11 Sep 2020 617

Angajați la stat. Mandatele membrilor CA și ale administratorilor provizorii, din nou prelungite de acționarii Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu

09 Sep 2020 813

Kik SRL furnizează produse de curățenie, dezinfectare și protecție către Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” Constanța (document)

28 Aug 2020 1973

Investiție la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța. Despre ce este vorba (document)

17 Aug 2020 574

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța cumpără servicii de asigurare Casco (document)

27 Jul 2020 1820

Încep exproprierile pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Iată lista completă a proprietăților vizate

06 Jul 2020 1376

Funcționarii din București, directori pe viață la Constanța Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu a decis

04 Jul 2020 1247

Au fost prelungite mandatele membrilor Consiliului de Administrație de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

03 Jul 2020 640

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța cumpără produse de curățenie, dezinfectare și protecție (document)

30 Jun 2020 598

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța cumpără servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare (document)

27 Jun 2020 687

Megalicitație organizată de Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” . Cine sunt responsabilii achiziției?

17 Jun 2020 870

Omniasig Vienna Insurance Group, contract cu Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“ Constanţa. Iată care este obiectul achiziției! (document)

15 Jun 2020 1436

Zboruri directe către Timișoara, de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

11 Jun 2020 820

Începând cu luna iulie, Tarom va introduce noi zboruri interne, din vestul țării către litoral

06 Jun 2020 1745

Avarie RAJA Baza militară și Aeroportul Internațional din Mihail Kogălniceanu, fără apă potabilă. Consumatorii din Oituz și Culmea, afectați

27 May 2020 1398