LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)





 
  • Pentru al doilea an consecutiv, un zbor charter leagă Constanța de Antalya, cu operare de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, în fiecare zi de marți. O ofertă bogată de hoteluri în sistem all inclusive este disponibilă pentru toate categoriile de turiști, de la familii cu copii, la cupluri ori grupuri de prieteni.
 
Vorbim despre continuitatea acestui zbor de vacanță și despre alte posibilități pentru petrecerea concediului de vară în străinătate într-o conferință de presă comună Paralela45, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, care are loc pe 19 martie 2024, ora 10.00, la sediul CCINA.
 
Gazde vor fi Ondina Dobriban, director general Paralela45, Ioana Burcea, director de marketing Paralela45, Ruxandra Serescu, director general Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, Bogdan Ionuț Artagea, director general al Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

UPDATE.

Ruxandra Serescu de la CCINA - „În primul rand vreau sa mulțumesc companiei Paralela45 pentru ca a ales ca acest eveniment sa fie la noi la Constanța. Ne bucuram de o astfel de activitate. Despre ce vor avea de povestit, vor povesti acestia"

"Agenția din Constanța a împlinit 20 de ani de activitate. Este al doilea an când vom avea aceasta cursa charter. Pot sa spun ca se resimte lipsa zborurilor interne și internaționale având doar Turkish Airlines la acest moment”, a mai spus Serescu

Bogdan Artagea ia cuvântul.


Bogdan Artagea

„Vă mulțumesc pentru interesul acordat. Așa cum a zis și doamna președinte, încercăm sa facem mai multe conferințe de acest gen. Din păcate, suntem într-o continuă dezvoltare. Sperăm să avem terminalul gata undeva la sfârșitul lunii iulie. Sperăm. Să vedem ce sincope se mai găsesc că au fost destule. Destinația de Turkish Airlines și Londra cu Wizz, o să fie Antalya și suntem în discuții să reia și zborurile de Tel Aviv.  Din păcate, interesul pentru cursele interne este numai din partea Constanței. De aceea și cursele acestea sunt foarte greu de a le avea. Pe de altă parte, am sperat ca odată cu înființarea OMD-urilor să facem calcule să se întâmple împreună. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic. Sper ca în viitorul apropiat sa se întâmple ceva. 

Sperăm ca odată cu un terminal nou să atragem și alte destinații. Este extraordinar de greu. Bazinul de colectare este același. Astăzi se muta cursele de pe Iași pe Bacău sau alte exemple. Sunt câteva aeroporturi care funcționează”.

Ioana Burcea de la Paralela45 ia cuvantul.

Ioana Burcea



„Sa știți ca interesul exista. Avioane sa fie. Ne dorim ca anul viitor sa anunțăm o noua cursa de Grecia, Egipt sau Tunisia. Sper sa aveți și întrebări bune. Vom vorbi azi nu doar de cursa de Antalya, ci și de strategia 2024. Domnul Burcea si-ar fi dorit sa fie astăzi cu noi, dar este în Laponia. Pregătim o serie de pachete interesante. Paralela45 activează cursele de Laponia de peste 10 ani”.

Asa cum doamna Serescu a zis, anul acesta împlinim vârstă de 34de ani. Paralela45 este o agenție și un business de familie unde primează ofertele. În acest an ne mândrim cu 45 de agenții la nivel național. Agenția din Constanța este scoasa în evidenta pentru ca împlinim 20 de ani de Constanța”


Ondina Dobriban ia cuvântul.


Ondina Dobriban



„Pentru 2024 ar trebui sa menționăm circuitele. Aici completez cu dorința mea de a vedea aceste curse regulate. În 2023 obiectivul a fost de a depăși nr de turiști din 2019, an de referință în turism. Lucru pe care l-am reușit în condițiile în care exista destinații în suferință. Ați menționat situația geopolitic care a afectat mai multe tari. Am depășit numărul de turiști din 2019. Față de 2022, am avut o creștere de 43%. Pentru 2024 dorim sa depășim cu 15% acest număr. Avem peste 100 de itinerari turistice. Menționez revenirea spectaculoasă a Chinei. Și nu este singura. Avem și circuite tematice și clasice.
În ceea ce privește strategia pentru sejururi: pentru că Turcia e pământ romanesc avem și cursele de la București către Alanya. Cred ca știți la ce ma refer. Aeroportul din Alanya deservește stațiunile Side și Alanya. Spania este de asemenea în curs de dezvoltare. Avem o cursa noua charter pe Gran Canaria. Portugalia e a treia destinație pe care o menționez cu zona Algravia. Tunisia a fost o bună alternativă la Antalya, care s-a scumpit foarte mult.

Albania a crescut destul de mult cu plaje foarte frumoase. Paralela45 a decis să pună pachete și pe această destinație.
Cursa din Constanța este operata de compania Corendon.
Firma are sediul în Antalya având o flotă de 38 de avioane Boeing.  La chartere de Alanya deservesc stațiunile Side și Alanya. Este un timp mai scurt pe transferuri pentru că zborul către Antalya și turistul alege stațiunea Alanya, transferul e de două ore. Aeroportul este mic și formalitățile sunt rapide.

În Side sunt destule obiective de vizitat. Sunt plaje late cu nisip și hotelurile s-au dezvoltat foarte mult. Alanya este și oraș, nu doar stațiune. Este la 140 km est de Antalya și este bun pentru shopping și vizite”


Ioana Burcea - „Bodrum este una din destinațiile superbe, plajele sunt stâncoase și hotelurile își construiesc pontoane. Este o zonă extrem de frumoasă pentru familii, cupluri sau tineri cu o viata de noapte palpitantă. Cursele charter 2024, cu plecări din Constanța. Este al doilea an. Cursa pleacă de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu în fiecare zi de marți, intre 28.05-24.09.2024.Orarul de zbor e bun. Se pleacă de dimineața din Constanța și se ajunge la prânz. Prețul pornește de la 365 de euro de persoană pentru sejur. Cursa e pe destinație Antalya. Sejurul este de 7 zile și include zborul, transferul, cazarea și regimul de masă ales. Este o zonă cu plaje late, cu nisip fin. Intrarea în apă este lină. Este o zona frumoasă.

Belek este orașul mai nou al Antalyei. Este cunoscut pentru hotelurile mari și foarte de lux și oferă terenuri de golf, spa, se pot face vizite la amfiteatru.

Avem și Kemer care are o vegetație abundentă cu o combinație de mare și munte. Avem plaje stâncoase și pontoane.”

„Ne pregătim sa lansăm noul site, un site rachetă. Ne dorim să creăm primul site deștept și ușor de utilizat pentru turiști. De exemplu, va reuși să geolocalizeze turistul și ofertele din cel mai apropiat oraș utilizatorului”, a mai spus Ioana Burcea.



Câteva oferte pe cele mai cunoscute destinații






Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 616

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1184

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 895

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 856

#Dobrogea145 Ruxandra Serescu, director general Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

17 Nov 2023 1042

Fostul magistrat Adina Florea, noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României

31 Oct 2023 1573

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 827

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2914

Firme Constanța Fost director al CCINA, mandat de 4 ani la conducerea companiei Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL

03 Oct 2023 3663

Afaceri Constanța Global Defense Logistics și-a dublat cifra de afaceri în ultimul an fiscal, la aproape 150 milioane de euro. Șeful CCINA, printre asociați

03 Oct 2023 1486

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1603

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1353

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2402

Comuna Cumpăna a participat la cea de-a XXX-a ediţie a ExpoAgroUtil

07 May 2023 1351

Instituția Prefectului - Județul Constanța va organiza alături de alte instituții campanii de informare a agenților economici din județul Constanța

03 Apr 2023 1247