Fostul magistrat Adina Florea, noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României
Fostul magistrat Adina Florea, fost procuror general al Dobrogei și fost adjunct al Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, pensionat la finele anului 2022, este acum noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României.
 
Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de surse bine informate.
 
Contactată telefonic, fostul magistrat Adina Florea a precizat, pentru ZIUA de Constanța, că este o alegere personală, nedorind să facă alte comentarii.
 
De asemenea, informația se regăsește și pe site-ul oficial al Camerei de Comerț și Industrie a României, la secțiunea Conducere, acolo unde Adina Florea este menționată ca director executiv al Departamentului Juridic.
 
Amintim, magistratul Adina Florea a fost eliberată din funcția de procuror, prin pensionare, în baza decretului semnat de președintele Klaus Iohannis, începând cu data de 21 decembrie 2022.
 
La momentul părăsirii sistemului juridic, Adina Florea era inspector judiciar în cadrul Direcției Inspecției pentru procurori din cadrul Inspecției Judiciare, în urma concursului susținut pentru această funcție.
 
Înainte de Inspecția Judiciară, magistratul constănțean a fost adjunct al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, câștigând, de asemenea, concursul pentru funcția de procuror-șef al SIIJ, fără însă ca rezultatele concursului să fie validate de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii.

 
Înainte de plecarea la București, magistratul Adina Florea a fost procuror general delegat al Parchetului Curții de Apel Constanța, dar și prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 

În prezent, aceasta își desfășoară activitatea în cadrul Departamentului Juridic din CCIR.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Sfârșitul unei ere!
Documentul prin care magistratul Adina Florea, fostul procuror general al Constanței, a ieșit la pensie (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Foștii procurori – inspectori judiciari Adina Florea și Silviu Ciocoiu, răspuns negativ de la Tribunalul Constanța (MINUTA)

12 Feb 2024 899

Fostul magistrat Adina Florea, victorie la Curtea de Apel Constanța! (MINUTA)

29 Jan 2024 1504

Instanța s-a retras pentru deliberări în procesul deschis de fostul procuror constănțean Adina Florea Inspecției Judiciare

15 Jan 2024 955

Proces cu fostul magistrat Adina Florea și Inspecția Judiciară la Curtea de Apel Constanța. Dosarul, amânat de judecători

28 Nov 2023 877

Cunoscutul magistrat Adina Florea, victorie împotriva Inspecției Judiciare, la Constanța! Primele nemulțumiri

04 Oct 2023 3347

Știri justiție Constanța Fostul magistrat Adina Florea câștigă la Constanța procesul cu Inspecția Judiciară (MINUTA)

07 Sep 2023 1905

Fostul magistrat și inspector judiciar Silviu Ciocoiu, în proces cu Inspecția Judiciară! Termen azi la Tribunalul Constanța

29 Jun 2023 1206

Foștii magistrați din Constanța Adina Florea și Silviu Ciocoiu, la proces cu Inspecția Judiciară

09 May 2023 1685

De astăzi Magistratul Adina Florea a ieșit la pensie!

21 Dec 2022 3627

Ultima oră! Președintele a semnat decretul de pensionare pentru magistrații Adina Florea și Silviu Ciocoiu

30 Nov 2022 1901

Sfârșitul unei ere! Documentul prin care magistratul Adina Florea, fostul procuror general al Constanței, a ieșit la pensie (DOCUMENT)

04 Nov 2022 6888

Adina Florea, fostul procuror general al Constanței, se pensionează!

02 Nov 2022 2785

În dosar cu foști șefi și adjuncți SRI Clasare la Curtea Supremă pentru procurorul constănțean Adina Florea și Laura Codruța Kovesi! (MINUTA)

15 Jul 2022 2278

Andrei Bodean și Adina Florea Secţia Specială, clasare pentru mai mulți procurori din Constanța. Ordonanța, menținută de Curtea Supremă

30 Jun 2022 2529

Curtea Supremă, verdict definitiv pentru magistratul constănțean Adina Florea! (MINUTA)

26 May 2022 1811