Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL Galați, contract public cu Municipiul Tulcea (DOCUMENT)


 
  • Valoarea contractului este de 134.400 lei, iar data atribuirii - 4 iulie a.c.
 
Municipiul Tulcea a atribuit contractul Servicii de consultanță și mentoring elaborare planuri de afaceri în cadrul proiectului „Servicii integrate pentru VIITOR“, printr-un anunț de atribuire la procedură simplificată.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 134.400 lei, iar câștigător a fost desemnat Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL, cu sediul în municipiul Galați. Data atribuirii contractului este 4 iulie a.c. 
 
Conform sursei citate, se va livra curs de minim 120 ore (40 ore teorie, 80 ore practică), acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), pentru un număr de până la 28 persoane din grupul țintă, organizați în 2 grupe de câte 14 persoane, finalizat cu examen de absolvire și eliberarea certificatului de abolvire.
 
Se va ține cont în derularea cursului de respectarea egalității de gen, a nediscriminării și a accesibilității persoanelor cu dizabilități.
 
Pentru participarea la subactivitatea Formare Antreprenor - cursul de competențe antreprenoriale, au fost selectate prin activități de orientare și consiliere profesională, un număr de până la 28 de persoane din grupul țintă. Avand în vedere profilul grupului țintă este de așteptat ca nevoia acestuia să fie de a livra un curs care este desfășurat pe o perioadă mai lungă de timp, pentru a permite parcurgerea detaliată a fiecarei etape necesare pentru transferul cunostințelor teoretice și practice de care are nevoie viitorul antreprenor.
 
În urma cursului, participanții vor obține sau își vor îmbunătăți competențele antreprenoriale, ce cuprind cunoștințe, deprinderi și aptitudine antreprenorială. Cursul va avea o dimensiune teoretică și una practică, care să acopere competențele necesare unui antreprenor de succes. Se vor obține competențe profesionale care au în vedere capacitatea de selecție, combinare și utilizare adecvată a ansamblului integrat, coerent, dinamic și deschis de cunostințe și abilități (cum ar fi: abilități cognitive, acționale, relaționale) și alte achiziții (valori și aptitudini) specifice activității antreprenoriale și de administrare a unei afaceri, în vederea rezolvării cu succes a situațiilor-problemă în condiții de eficacitate și eficiență, precum și competențe transversale referitoare la capacitățile care transcend cunostințele de administrare a afacerii și care au o natura transdisciplinară: abilitati de lucru în echipă, abilități de comunicare orală și scrisă, respectarea și dezvoltarea valorilor și eticii profesionale, rezolvarea de probleme și luarea deciziilor, recunoașterea și respectul diversității și multiculturalității, autonomia învățării, initiațivă și spirit antreprenorial, deschidere către învățarea pe tot parcursul vieții s.a.
 
Avand în vedere grupul țintă, în partea teoretică se vor introduce elemente de educație nonformală prin jocuri de rol („de-a contabilitatea”, întreprinderea simulată, etc), exerciții de discurs, exerciții de cunoaștere dinamice, iar în partea practică se vor realiza proiecte de „plan de afaceri“.
„Beneficiile obținute de grupul țintă în urma absolvirii cursului sunt:

• formarea culturii antreprenoriale
• cresterea abilității de a transforma ideile de afaceri în acțiuni concrete prin furnizarea informațiilor referitoare la mediul de afaceri și oportunitățile existente pe plan local
• elaborarea unui plan de afaceri

• tehnici de conducere, motivare si negociere“, se arată pe licitatiapublica.ro.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 15 iulie 2022, Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL a fost fondată în anul 2005, este în stare de funcționare, iar activitatea principală a firmei este „Alte forme de învăţământ n.c.a.“.
 
Date financiare
 
Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL o are ca asociat unic și administrator pe Anca Iulia Lupu. În 2021, firma a avut o cifră de afaceri de 6.803.098 lei și un profit net de 1.802.030 lei, cu un efectiv de 17 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 3.905.987 lei, profit net - 717.546 lei, cu 20 de angajați.
 
Tot potrivit Confidas, compania Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL a încheiat 465 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 4.537.873,24 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București, Agenția Națională Antidrog, Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea, Apă Canal SA, Biblioteca Municipală Tecuci sau Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Spiridon“. 
 
Anca Iulia Lupu apare ca asociat (cu 25%) și în firma Axistal Biz SRL Galați, fără contracte de achiziții publice, care are ca activitate principală „Alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei“. Celălalt asociat al Axistal Biz SRL este Eugen Corneliu Ionașcu (cu 75%), acesta fiind și administrator.   
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Contract încheiat de Primăria Tulcea cu o firmă din Galați. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
 
Dumitru Țigănescu, de la Draft Construct, bifează primul contract public cu Draft Dinamic Construct SRL (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

OMD Municipiul Tulcea a lansat noul brand turistic al orașului - Tu și Tulcea! (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 558

UPDATE Tulcea Intervenție de urgență - un apartament a explodat!

23 Apr 2024 611

Prima ediție a Festivalului Județean de Folclor „Ritm și Culoare“, deschisă la Tulcea (GALERIE FOTO)

20 Apr 2024 496

UPDATE Atenție! Avertizare de Cod portocaliu de vânt puternic pentru județele Constanța și Tulcea

17 Apr 2024 847

​ Autoturism căutat de autoritățile portugheze, găsit în Tulcea

15 Apr 2024 479

Incendiu într-o gospodărie din municipiul Tulcea! (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 678

Caravana Shakespeare vine la Tulcea

14 Apr 2024 473

Intervenție la înălțime la Tulcea pentru salvarea unei pisici! (VIDEO)

09 Apr 2024 595

Flăcări la o locuință din municipiul Tulcea!

09 Apr 2024 427

În Tulcea „Balul Zâmbetelor Albastre”, la Casa Avramide, de Ziua Mondială a Conștientizării Autismului

06 Apr 2024 479

Intervenție de urgență pe strada Orizontului din municipiul Constanța! Ce s-a întâmplat

02 Apr 2024 769

Flăcări la o locuință din municipiul Tulcea! Proprietara a făcut atac de panică (Galerie FOTO)

01 Apr 2024 812

Frangomy Solutions SRL, dirigintele de șantier la modernizarea bulevardului Mamaia din Constanța, modificare de contract la șantierul pentru preluarea apelor din Tulcea (DOCUMENT)

01 Apr 2024 407

Constanța a găzduit Concursul Național “Istoria și Tradițiile Turcilor din România” (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 521

Programul „Cum depășim provocările din viața noastră", la Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea

31 Mar 2024 453