Confort Urban Constanța cumpără cisternă cu apă de la B.T. Best Tools Company din Ilfov pentru „menținerea în condiții optime a vegetației tot anul“ (DOCUMENTE)

  • Societatea B.T. Best Tools Company din Ilfov și-a adjudecat contractul privind furnizarea unei cisterne pentru apă către Confort Urban Constanța, cisterna fiind necesară Compartimentului Spații Verzi și Șantierului de Construcții ale Confort Urban.
  • Reprezentanții Confort Urban spun că această cisternă va duce la micșorarea timpului lucrărilor din cadrul Șantierului de Construcții și Reparații pentru că utilajele nu vor mai trebui să revină în bază pentru realimentarea cu apă.
  • În plus, cisterna va deservi și Compartimentul Spații Verzi, „pentru întreținerea spațiilor verzi si menținerea în condiții optime a vegetației pe tot parcursul anului“.
  • Valoarea totală a contractului este de 399.500 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de Confort Urban, de 399.556 de lei fără TVA.
Societatea B.T. Best Tools Company din Ilfov și-a adjudecat contractul privind furnizarea unei cisterne pentru apă către Confort Urban Constanța, cisterna fiind necesară Compartimentului Spații Verzi și Șantierului de Construcții ale Confort Urban.
 
Astfel, reprezentanții Confort Urban spun că această cisternă va duce la micșorarea timpului lucrărilor din cadrul Șantierului de Construcții și Reparații pentru că utilajele nu vor mai trebui să revină în bază pentru realimentarea cu apă.
 
În plus, cisterna va deservi și Compartimentul Spații Verzi, „pentru întreținerea spațiilor verzi si menținerea în condiții optime a vegetației pe tot parcursul anului“.


În noiembrie 2021, compania câștigătoare a contractului a semnat cu Confort Urban ți contractul vizând livrarea unui multifuncțional pentru Șantierul de Construcții și Reparații Drumuri, iar un an mai târziu, B.T. Best Tools Company a obținut la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor anularea rezultatului procedurii de atribuire a contractului pentru cisterna cu apă.
 
În ce privește contractul semnat acum între cele două companii, informațiile privind atribuirea acestuia au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă.
 
Valoarea totală a contractului este de 399.500 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de Confort Urban, de 399.556 de lei fără TVA.
 
Legat de această achiziție, se arată în descriere că „se dorește achiziționarea unei (1 buc.) cisterne pentru apă necesară pentru eficientizarea volumului mare de lucrări din cadrul: Compartimentului de Administrare și Curățenie a Spațiilor Verzi și a Şantierului de Construcţii şi Reparaţii al S.C. Confort Urban S.R.L.“.
 
De asemenea, se face precizarea că „utilizarea cisternei de apă conduce la micșorarea timpului de realizare a lucrărilor din cadrul: - Şantierului de Construcţii şi Reparaţii, deoarece utilajele nu vor mai fi nevoite să se întoarcă în baza de producție pentru a fi alimentate cu apă. - Compartimentului de Administrare și Curățenie a Spațiilor Verzi, pentru întreținerea spațiilor verzi si menținerea în condiții optime a vegetației pe tot parcursul anului“.

 
Despre B.T. Best Tools Company SRL
 

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la zi, B.T. Best Tools Company SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul social în comuna Domnești, Autostrada București – Pitești, km. 11,5, județul Ilfov, și se ocupă de comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente.
 
Asociatul majoritar și administratorul firmei este Ștefan Blaer, iar Oana Magdalena Blaer deține 25% din companie.
 
Firma are un punct de lucru în Oradea și unul în București, Sectorul 6.
 
În 2021, firma a declarat 46 de salariați, profit peste 7,63 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 64,78 de milioane de lei.
 
În Constanța, firma B.T. Best Tools Company a încheiat contracte și cu Autoritatea Navală Română, în 2017, pentru furnizarea de generatoare Diesel.
 
În Secțiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului, dar și decizia CNSC privind anularea procedurii prin care Confort Urban Constanța hotărâse inițial respingerea ofertei B.T. Best Tools Company SRL și anularea procedurii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitație organizată de Confort Urban SRL anulată de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Confort Urban SRL, un nou contract cu Fast Park Co SRL pentru parcări prin SMS! Achiziție de 265.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 528

Primăria Constanța Sâmbătă se restricționează traficul pe bulevardul Mamaia! Lucrări de asfaltare!

26 Apr 2024 491

Știri Constanța Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia!

25 Apr 2024 450

Confort Urban SRL va primi în gestiune delegată mai multe străzi din Cartierul Tomis Plus din Constanța pentru asfaltare (DOCUMENT)

25 Apr 2024 353

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1055

Cumpărări directe Constanța Stemicos Import Export SRL pune covor de piatră naturală, în Parcul Tăbăcăriei! Contract de 160.000 de euro cu Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 543

Constanța Lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus continuă! Pe ce străzi se lucrează

17 Apr 2024 424

Știri Constanța Lucrări pe bulevardul Mamaia – restricții de trafic

15 Apr 2024 512

Primăria Constanța Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 469

Licitații publice Cât costă mentenanța pentru „Parcarea verde“ din zona Spitalului Județean Constanța (DOCUMENT)

09 Apr 2024 462

Directorul Neptun Olimp SA este candidatul PSD la primăria Eforie

06 Apr 2024 1147

Un scuar median a fost amenajat la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, la intersecția cu strada Semănătorului din Constanța (GALERIE FOTO)

05 Apr 2024 521

Primăria Constanța Trotuarele din mai multe zone din oraș, în curs de modernizare (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 517

Justiție Constanța Contestație împotriva deciziilor administrative fiscale. Confort Urban SRL versus ANAF

03 Apr 2024 591

Lucrări de asfaltare în Constanța. Restricții de trafic pe strada Milano și aleea Pandurului

03 Apr 2024 502